2777
2789
عنوان

عید دیدنی اول خونه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 19 پست
بعضی از رفتار ها رو آدم برای فرد مقابل انجام نمی‌ده  بلکه برای احترام به شخصیت خودش انجام شون ...

چقدر قشنگ گفتی 

نبرم زشت میشه نه؟ آخه از همسرم هم پرسیدم گفت نیاز نیست

ولی بنظر خودم چون عیده نیازه من جدا ببرم چون عقدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر قشنگ گفتی  نبرم زشت میشه نه؟ آخه از همسرم هم پرسیدم گفت نیاز نیست ولی بنظر خودم چون عیده ...

خواهش میکنم 

بله ببرید اینطوری بهتره عزیزم 

و اینکه خودتون رو با افرادی که از نسل قبل تر هستند مقایسه نکنید و فکر تون رو با اونها در یک مسیر قرار ندین 

چون وقتی سبک رفتاری اونها رو الگوی رفتاری خودتون قرار بدید به شخصیت  خودتون لطمه میزنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

ببین مادر شوهر من تا حالا یه پوست پیازم بهم نداده عیدی، ده ساله ازدواج کردم اما بازم که رفتم عید دیدنی یه جعبه شیرینی بردم. شما بزرگمنشانه رفتار کن جایگاه خودتو نشون میدی، حتی اگر اون هیچ موقع درست نشه ولی متوجه میشه که با بقیه فرق داری و بعد لازم نمیشه تو هر موردی مجبور باشی طبق رسوم اونا رفتار کنی

💚💖
ببین مادر شوهر من تا حالا یه پوست پیازم بهم نداده عیدی، ده ساله ازدواج کردم اما بازم که رفتم عید دید ...

ممنون از نظرت زیبات عزیزم چشم انجام میدم 

واقعا نی نی سایت جدا از اینکه ممکنه مشکلاتی داشته باشه ولی خیلی مواقع آدم می‌تونه تصمیمات درست تری با کمک دوستاش بگیره ❤️ 

من از صددرصد نخریدن واقعا منطقی قانع شدم به انجامش