2789
عنوان

نهایی ۴۰۲

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 54 پست
🌸✨توهم همینطور

فداتشم ممنون

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سطح سوالا چجوری بود عزیزم؟  میتونم از الان بخونم معدل ۱۸ بیارم؟

مسلط خونده باشی میشه جواب داد میدونی مسئله تصحیحه😂 مثلا یه نمونه الان دانلود کنی میبینی که فلان سوال که جواب طولانی داشته برا هر یه تیکه‌ش ۲۵صدم اومده نمره گذاشته ریز ریز حساب کرده البته از یه جنبه خوبه‌ها  هر اشتباهی داشته باشی ریز ریز کم میشه ولی خب زیادی زیر ذره‌بین گذاشتن

والا نمیدونم اخه تشریحیه بالاخره یادت میره تست نیس که بگی مفهومش تو ذهنم بمونه اصل مطلب هم که تو طول سال خوندی و تست زدی 

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

مسلط خونده باشی میشه جواب داد میدونی مسئله تصحیحه😂 مثلا یه نمونه الان دانلود کنی میبینی که فلان سوا ...

خدا کمک کنه😂😭

عزیزم میشه بیای تاپیکم ک قلب شکسته گذاشتم بهش پیم بدم یا نه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

خدا کمک کنه😂😭 عزیزم میشه بیای تاپیکم ک قلب شکسته گذاشتم بهش پیم بدم یا نه؟

خدایی دیگه از فاز عشخی چیزی نمیدونم😂بزار چارتا باتجربه راهنمایی‌ت کنن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

خدایی دیگه از فاز عشخی چیزی نمیدونم😂بزار چارتا باتجربه راهنمایی‌ت کنن

دهنت 😂❤

ایجان چه خوب چیزی قبول شدی؟  من نمیخوام واس کنکور بخونم فقط نهایی ایرادی که نداره؟  خوند ...

من پزشکی می خواستم که نه رشته های دیگه میاوردم و حتی انتخاب رشته هم کردم ولی در نهایت پشت کنکور موندم این اشتباه رو نکن که کنکور رو ول کنی چون مطمئن باش نمیاری این ۳ ماه اندازه ۳ سال تاثیر داره هر دوش رو بخون از الان ۲۰ ، ۳۰ درصد مطالعه روزت رو بزار نهایی ولی بقیش کنکور 

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏

استارتر اینو نگا درباره‌ش توضیح داده اگه دوس داری عضو شو واقعا همراهه کانالش😁😍

البته این کانال تجربیاس هر رشته‌ای هستی سرچ کن تلگرام برات بیاره
@SiiibTorsh

استارتر اینو نگا درباره‌ش توضیح داده اگه دوس داری عضو شو واقعا همراهه کانالش😁😍 البته این کانال تج ...

مرسی دورت بگردم عضو میشم

از مهر تا دی زیاد خوندم بعد ولش کردم از الان میخوام فقط برا نهایی بخونم چون معدلم خوب باشه قبولم

جدی؟؟

پس کنکور چی؟؟

اونم بتونی در حد ۱۰,۲۰ درصد بزنی از همین دوازدهم که خوندی 

عالی میشع

خوش اومدی به دنیام دخترکم😍