2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احساسی هستی.یکوچولو بداخلاق، گاهی درون گرا گاهی برون گرا، یچیزی اذیتت میکنه. قدت متوسطه، یکمم ریزه میزه ای (این اخریو مطمئن نیستم) 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
احساسی هستی.یکوچولو بداخلاق، گاهی درون گرا گاهی برون گرا، یچیزی اذیتت میکنه. قدت متوسطه، یکمم ریزه م ...

حس علیرضا بهم چیه؟

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
لطفا میشه بگی من کی ازدواج میکنم با چجور فردی؟  ممنون میشم جواب بدین

در این مورد نظری ندارم

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
ما به هم میرسیم ؟ کی ؟  کی سرکار میرم ؟  بچه علی چیه ؟

شما خودتم دو دلی بهش برسی یا نه. 

امسال سرکار میری ولی کاملا مطمئن نیستم. با استخدامی میخوای سرکار بری؟ 

بچه علیو نمیدونم

موفق باشی

استخدامی قبول میشم؟

تو شهرم معلم میشم؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز