2777
2789
عنوان

سرفه شدید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 29 پست
مرسی از راهنماییت عزیزم خوب شم دعات مبکنم🥲❤️❤️ میخرم حتما از داروخونه بخرم یا از عطاری؟

خودم از عطاری گرفتم    بعدا که خواستم گفتن به ما نمیدن دیگه میدن داروخانه  رفتم داروخانه گفتن نه عطاریا دارن    ولی دیروز قسمت عطاری هایپر دیدم  و هفته پیش عطاری داشت 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم خوب میشی دکتر رفتی  گلوت درد میکنه؟یا سرفه خالیه سرفه هات خشکه؟ بدن درد داری !؟

تا دیروز گلو درد داشتم خوب سده ولی بخاطر سرفه زیاد ته گلوم زخم شده انگار

دکتر نرفتم

بدن دردهم داشتم خوب شد

صبح یه طرف دماغم میگیره ابریزش نداشتم الانم ندارم سرما خوردگی نیست حالا یا کروناس یا ویروس جدید نمدونم فقط سرفه هام وحشتناله درحدخفگی 😭

دلبندم بندبند دلت را به خدایی بسپارکه بیشترازمن هوایت رادارد...💖خداجونم شکرت💖
تا دیروز گلو درد داشتم خوب سده ولی بخاطر سرفه زیاد ته گلوم زخم شده انگار دکتر نرفتم بدن دردهم داشت ...

ویروس جدیه فردا حتمابرودکتر کم کم بی حالی شدید میگیری برو ی سرم وصل کن نفستم. کمه اسپری میدن برا سرفه هم اویسن میگن خوبه دم کن

مرسی عزیزم دوربرم عطاری زیاده پیداش میکنم فقط خوب شم من دیگ تحمل ندارم دارم دیوونه میشم

ویروس جدیه فردا حتمابرودکتر کم کم بی حالی شدید میگیری برو ی سرم وصل کن نفستم. کمه اسپری میدن برا سرف ...

چشم عزیزم مرسی از راهنمایی❤️

پونه دم کن بزار ولرم بشه با عسل بخور آب رو آتیشه  تخم به و پودر روتارین هم خیلی خوبه

عسل فایده نداشت🥲گل ختمی گفتن خوبه از صبح دم کرده گل ختنی خوردم ولی فایده نداشت

همچین سرفه ای تو عمرم تجربه نکرده بودم 😞

برا سرفه فرنی با نشاسته ذرت هم خوبه، گلو رو اروم میکنه، گرم بخور

ندارم الان 🥲

من قبل کرونا کرفتم انقد سرفه نداشتم😭میگم شاید ایندفعه زده به ریه. نمدونم هرچی خیلیییی بده خدا سردشم ...

یه عکس ریه بگیر

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
عزیزم برا سرفه ات چیکار کردی؟ منم دقیقا مثل تو شدم

اکلاپتوس بخور دادم نجاتم داد

قابلمه جوشونم پتو کشیدم سرم دهنمو باز کردم

دوبار انجام دادم تموم شد البته ببخشید با تاخیر پاسخ دادم