به امید خدا،خانم دکتر آینده هستمتویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
نه زمستونه و اسفند ولی اوکیه چیزی از ارزشات کم نمیشه بازم....
🤣😂عزیرم گفتم الکیه
به امید خدا،خانم دکتر آینده هستمتویی که امضامو خوندی،اگه برام دعا کنی قبول شم،خوشبخت و عاقبت بخیر شم،خدا دل خودمو خانواده مو پر از آرامش کنه،منم از خدا می خوام هیچ وقت رنگ غم نبینی،از خدا می خوام تویی رو که با قلب مهربونت دعام کردیو خوشبخت و عاقبت بخیر کنه،از خدا می خوام سفرت همیشه پر برکت و پر روزی باشه،انشاءالله که تنت همیشه سلامت باشه🤲آمین ای خدای جهانیان
هعی خواهر ۳ ساله پشت کنکوریم یه ازدواج ناموفقم این وسط داشتم تنها امیدم همین کنکوره روزی میبینی ۱۶ س ...
اگه اصولی بخونی بخدا ک میشه
نیاز نیست ۱۶ ساعت بخونی به ساعت زیاد فکر نکن ببین چقد مفید میخونی چقد میتونی درست تست بزنی اگه با شونزده ساعت میبینی درست تست نمیزنی ببین کجارو اشتباه میکنی اگه هم کارت درسته منابعت هم اوکیه پس وسواس به خرج نده
همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.
[QUدل E=332767645]حس میکنی کی بهم پیام میده؟؟؟؟حسش بهم چیه؟؟؟[/QUOTE] دو دل
کی بهم پیام میده؟؟؟؟
همينطوری یهویی سلام😂😂خانم هستم اسمم مهدیه اس روزی که میخواستم عضو سایت بشم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد منم این اسم اومد توی ذهنم اسم شخصیت رضا عطاران توی فیلم هزارپا.