2777
2789
کسی بود از اشناهاتون؟

کسی باشه که اینجوری بیاره؟نه از آشناها فقط منع خر چسبیدن به تجربی و خودمو سه پایم بیست بوده ولی می‌دونم دیگه برا تیزهوشان تجربی معدل هشتم باید بالای۱۸باشه و نهم بالای ۱۹و نمونه هم فقط خود نهم مهمه که هرچقدر بیشتر باشه قبولیت بیشتره

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هفتم و هشتم هم برای نمونه مهمه؟

نه فقط نهم.

ولی من اگر جای تو بودم سمت نمونه و تیزهوشان اصلااااااااا نمی رفتم.

پسر من به شدت از درس و مشق زده شده متاسفانه   

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
میگن معلمای نمونه خیلی خوبه و برای کنکور خیلی خوبه

معلمها که عالی هستند ولی نمره های بچه ها اکثرا پایینه و فشار درس ها هم زیاده ، کلا از نهم به دهم همه افت می کنند ولی خوب متاسفانه پسر من زیادی افت کرد.

بعدم پسر من از ۷ صبح تا ۸ شب مدرسه هست خسته و کوفته میشه کشش دیگه نداره

شما رفتین نمونهگ

خیر 

بنظرم برا نهم زیادی تلاش کن خیلی زیاد 

رک میگم اگه نهم هم همینجوری بیاری بنظرم کلا بیخیال تجربی شو نمبدونمااا این نظر شخصی منه ولی وقتی راهنمایی اینجوری باشه دبیرستان صدبرابر این بدتر میشه و سختتر

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)
اها دعا کن برام ایشالا عالی بیارمم

نگران نباش معدلت بالای ۱۹/۵ باشه قبولی 

پسر من اصلا برای نمونه درس نخونده بود و منم دقیقه نود برای آزمون ثبت نامش کردم، امتحانش را زیاد خوب نداد ولی چون معدلش بالا بود قبولش کردند