چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
هر شب ماساژ با روغن سیاهدونه گرمنکه داشتن پا وکمر کاهش وزن نخوردن پفک و کیک بیسکویت ...
سیاهدانه و عسل چقدر میخوری
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ی قاشق ناشتا صب ٫ ی قاشق شب قبل خواب باید بکوبی بمونه سمی میشه بلافاصله بخور
آهان. ینی سیاهدانه رو هر موقع میخوام بخورم بکوبم و با عسل بخورم قاطی؟
آهان. ینی سیاهدانه رو هر موقع میخوام بخورم بکوبم و با عسل بخورم قاطی؟
بله همون لحظه بخور نگه نداری ده. دیقه ی ساعت دیگ