2777
2789
خدا نکنه منم پر از مشکلم یعنی در حدی ک منفجر بشم ولی هنوز امید دارم ک خدا معجزه بکنه🥺🥺

برای من باهیچی درست نمیشه همین الان هم شکر خدا قلبم درد میکنه ونفسم تنگه ومن بخاطر این حالتم خوشحالترینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان عزیز تورو خدا اینجوری واسه خودتون آرزوی مرگ نکنین   بخدا من اینقدر دلم میگیره وناراحت میشم یه جوون واسه خودش مرگ آرزو میکنه   انشاله مشکل هممون حل بشه وخدا درهای رحمت وامید رو مثل همیشه  برامون  باز کنه  به حق این روزهای عزیز 

دوستان عزیز تورو خدا اینجوری واسه خودتون آرزوی مرگ نکنین   بخدا من اینقدر دلم میگیره وناراحت می ...

من ۱۱ساله دارم زجر میکشم با یه آدم نامرد وخودخواه که زن رو به کلفت فقط حساب میاره.از یه طرف اگه طلاق بگیرم بچم رو میبره توی دوراهی وحشتناکیم لال شدم دیگه نمیتونم حرف بزنم حالا که درس نمیشه خدا چرا راضیه زجر کشیدن منو تحمل کنه

بیشتر ایست قلیی ها مربوط به فشار خون خاموش هست کسی را داریم توی بیمارستان پرستاره میگفت نتیجه بیشتر ...

کسانی که با قرص فشارشونو کنترل میکنن 

بازم سلامتیشون تو‌خطره؟

من ۱۱ساله دارم زجر میکشم با یه آدم نامرد وخودخواه که زن رو به کلفت فقط حساب میاره.از یه طرف اگه طلاق ...

درست میگین وحق دارین ودرد خیلی بدیه  زندگی کردن با  همچین آدمی  ومیدونم که همش هم به خاطر فرزندتون تحمل میکنین  انشاله خدا به حق این شب های عزیز قدر که پیش رو هست حاجت دلت روبده  انشاله 

کسانی که با قرص فشارشونو کنترل میکنن  بازم سلامتیشون تو‌خطره؟

توی خطر هستن ولی با خوردن قرص کمتر میشه.

کسی که میدونه فشار داره قطعا دستگاه فشار میخره چک میکنه و با خوردن قرص کنترل میشه. کسی که نمیدونه با یک استرس یکدفعه فشارش میره بالا و نمیفهمه باعث سکته میشه.