2789
مگه نمازت دوستات میبینن؟ بعدم اگه ایمانت قلبیه به چادر سعی کن حرف خدایی که چادر و حجاب گفته گوش بدی ...

راستش تو خوابگاهم و اره میبینن و اونجا خیلی نماز خوندن سخته 

عزیزم این چه حرفیه! باز الحمدالله یه دستور الهی داره انجام میده باید تلاش کنه زوایای دیگه زندگیش ت ...

برای من جلوی کسی اتفاق میوفته و چون از اول تو خوابگاه نخوندم الان خیلی حس بدی دارم بخوام شروع کنم نمیدونم چیکار کنم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصن به این فکر نکن دوستات چی فکر میکنن 

ببین خودت چی میخوای 

چرا چادر میپوشی؟

نماز چرا نمیخونی؟

چرا بخونی؟

جواب اینا رو پیدا کنی حل میشه 

وگرنه اگه بخوای به حرف دوستات باشی ممکنه یه مدت تو یه جمع دوستای مذهبی باشی و بخوای مثل اونا باشی یه مدت بعد دوستا عوض بشن و افراد دیگه ای باشن و نخون و حجاب نداشته باشن بخوای نثل اونا باشی به خاطر اینکه راجبت چطور فکر میکنن تبدیل میشی به یه آدم که از خودش اختیاری نداره سر در گم و متزلزل میشی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم این چه حرفیه! باز الحمدالله یه دستور الهی داره انجام میده باید تلاش کنه زوایای دیگه زندگیش ت ...

نماز واجبه

حجاب واجبه اما چادر واجب نیست😄🙂

میتونه حجاب رو طور دیگه ای رعایت کنه

چادری بودن و نماز نخوندن (طوری که همه بفهمن و قضاوت کنن) خیلی اشتباهه. ایشون تا این سن رسیده نماز خوندن براش عادی و عادت نشده .دیگه چاره ای نیس.حداقل چادر رو بذاره کنار تا جلوه ی بدی از خووش و بقیه ی چادری ها نسازه

بدون چادر هم میشه محجبه بود

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

ببین از این برای خودت به عنوان فرصت استفاده کن

پاشو کم کم بخون همین دوره خوابگاه یهو دیدی نقطه عطف زندگیت شد

ارتباطم با خالقت محکم میشه از دوستای الکی و بیخودی و سمیت کنار کشیده میشی

خدا خیلی خوبه خیلییی مثل رفیق برای ما میمونه نمیدونم شنیدی یا نه البته کلیشه ای ولی واقعیه خدا نیاز به نماز ما نداره ما محتاج نمازشیم 

نمازی که برای خود خدا بخونی انقدر بهت انرژی میده که نگو دلت نمیخواد از این رفیق دل بکنی یه عشق میشه برات که میگی کاش زودتر باهاش رابطه داشتم💚🌷

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛
نماز واجبه حجاب واجبه اما چادر واجب نیست😄🙂 میتونه حجاب رو طور دیگه ای رعایت کنه چادری بودن و نم ...

حجاب واجبه اما چادر هم پوشش کاملشه پس داره حجاب به نحو احسن رعایت میکنه و پوشش مخصوص خود خداست و به قصد ریا نیست

اعمال به نیات 

وقتی نیت حجابش برای قصد رضاست اصلا نباید کنار بزاره به حرف بقیه هم اهمیت نده روی خودش کار کنه نماز درست کنه نه اینکه اونکه خوب هم هست پاک کنه

برای من جلوی کسی اتفاق میوفته و چون از اول تو خوابگاه نخوندم الان خیلی حس بدی دارم بخوام شروع کنم نم ...

بخون اهمیت هم نده به حرفا بعد یه مدت هم برایتو هم برای بقیه عادی میشه 

من سرکار میرفتم حتی مسخره میکردن وجایی هم نبود که برم نمازبخونم باید همونجا یه گوشه سجاده پهن میکردم میخوندم حتی سر نماز مسخره میکردن خندم میگرفت ولی با شوخی خنده ردش میکردم و نمازم رو میخوندم بعد یه مدت دیگه کسی نه مسخره میکرد نه چیزی 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

برای من جلوی کسی اتفاق میوفته و چون از اول تو خوابگاه نخوندم الان خیلی حس بدی دارم بخوام شروع کنم نم ...

ربطی نداره از اول نخوندی شاید فکر میکنن مشکل جسمی داشتی

الان بخون از همین نماز مغرب و عشا عادت میکنی نگران نباش ارتباطت یه جوری وصل میشه که عالیییی

از توسل به ائمه هم کمک بگیر💚🌺

بخون اهمیت هم نده به حرفا بعد یه مدت هم برایتو هم برای بقیه عادی میشه  من سرکار میرفتم حتی مسخ ...

ممنونم که تجربه تون رو به اشتراک گذاشتید. التماس دعا 

حجاب واجبه اما چادر هم پوشش کاملشه پس داره حجاب به نحو احسن رعایت میکنه و پوشش مخصوص خود خداست و به ...

واقعا حوصله ندارم بحث کنم

شما از اون دسته مذهبی های افراطی هستی که بین بد و بدتر نمیتونی یکیو انتخاب کنی

صحبتی ندارم

شما درست میفرمایی🌸

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
چون از اول نخوندم عادت ندارم و تو خانواده ای بزرگ نشدم که نمازخون باشن و شاید هم اصلی ترین دلیلش تنب ...

خب من واقعیتش نمیخونم ولی دارم سعی به خوندن میکنم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

واقعا حوصله ندارم بحث کنم شما از اون دسته مذهبی های افراطی هستی که بین بد و بدتر نمیتونی یکیو انتخا ...

عزیزی

برچسب زدن به دیگران هم زیبا نیست

قصد بیان پاسخ درست به استارتر بود ، انشاءالله که بهترین تصمیم میگیرند.

شما بخونین تازه بقیه هم تشویق بشن ثواب نماز شما هم چند برابر میشه.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحهخوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنينعليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.