2777
2789

پدربزرگم ۷۹ سالشه فشار خون داره دیابت نوع دو داره دیسک کمر و آرتروز هم داره ایشون حالشون یکروز بد شد با دایی هام و مامانم بردیم بیمارستان دم اورژانس منو مامانم پدربزرگم از ماشین پیاده کردیم بشونیم رو ویلچر یک طرفش مامانم گرفته بود یک طرفش من بعد من با مامانم لجبازی کردم دست پدربزرگم شل گرفتم که مامانم بگیره یعنی قصد آسیب نداشتم به پدربزرگم مادرم نتونست بگیره پدربزرگم که نزدیک بود بیوفته زمین پاش لیز خورد یک آقایی اومد کمک کرد نشوند رو ویلچر بعد رفت بیمارستان گفتن پنومونی و بعد چند روز مرخص شد اومد خونه پاهاش زخم شده بود پشت پاشنه های پایش و اینکه دیگه نمیتونست راه بره دستشویی بره من وحشتناک عذاب وجدان گرفتم نکنه من باعث شدم پاهاش زخم بشه دستش شل گرفتم بهش گفتم گفت نه تو نکردی تقصیر تو نیست حالا پیش خودم میگم نکنه یادش نمیاد من مقصر باشم باور کنین هیچ قصد و نیت آسیبی بهش نداشتم یک لحظه لجبازی کردم با مامانم کارم خیلی بد بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من همیشه ازخطاهام سکوی پرش میسازم. توام میتونی درس بگیری ازین قضیه  لجبازی نکنی ب هیچوجه چون هم خودت عذاب میبینی هم قضایای اینجوری شکل میگیره. هم اینکه خودتو عذاب نده و بگو این قضیه باعـث شدمن خودموبهتربشناسم ورشدکنم

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

برای جبران چیکار کنم؟

اول از همه باخودت عهد ببند دیگه باهیچ کس لحبازی نکنی. بعدش هم هزارتا راه هست برای رشد وجبران. مثلا میتونی ببینی مادربزرگت چ نبازهاوکمبودهایی داره اونجاها کمکش کنی اونم دعات میکنه ازخودت راضی میشی. بعدشم هیچ وقت ازرحمت خدا ناامید نشو یعنی حتی اگه کار اشتباهی کردی از ته دل توبه کنی خدا میبخشدت و خودت رو درعذاب نزار چون این شیطون و نفس اماره س  ک نمیزاره درآرامش فکرکنی و زندگی کنی

پس چرا میگن حق الناس خدا نمیبخشه ؟ 

عزیزم شما وقتی داری بهش محبت میکنی نیازاشو رفع میکنی وازت راضیه بهش میگی مادر بزرگ من اون روز باعث شدم شما ب زحمت بیفتین منو حلال میکنین؟ مطمین باش مادربزذگا خیلی مهربونن تازه بهت دلداری هم میدن. رد مظالم برای همین موقعاس

عزیزم شما وقتی داری بهش محبت میکنی نیازاشو رفع میکنی وازت راضیه بهش میگی مادر بزرگ من اون روز باعث ش ...

من قند و فشارش میگیرم داروهاش میزارم خونش جارو میکنم ناخوناش میگیرم داروهاش میدم خرید میکنم اما با عذاب وجدان! 

من قند و فشارش میگیرم داروهاش میزارم خونش جارو میکنم ناخوناش میگیرم داروهاش میدم خرید میکنم اما با ع ...

االهی بگردمممم تو چه دختر خوبی هستی. عشقم انقدر خودتو اذبت نکن مطمین باش مادربزرگتم ازت راضیه. یه فرمول بهت میدم همیشه توذهنت باشه هروقت دیدی ناامیدی آرامش نداری بدون کار شیطان ونغس اماره س. همونجا سریع خودتو آروم کن و فقط ب رشد معنویت اهمیت بده.