2777
2789
عنوان

خواستگاری

456 بازدید | 55 پست

سلام من جاریم فوت کرده بعد دو تا پسر بزرگ داره برادر شوهرم میخواد پسر بزرگشو داماد کنه به من گفته دختر پیدا کنم 

من دو تا پیدا کردم شرایط شونو میگم ببینید کدوم خوبه و همچنین پسر جاریم که قبل از ازدواج من فوت شده بود بیست پنج سالشه 

دندانپزشک هست 

1 _ دختره شونزده یا هفده سالشه درس میخونه لاغر هست قدش هم متوسط عینک هم میزنه خوشگل هم هست

۲_ دختره پونزده سالشه درس میخونه قدش بلنده چاق نیست اما استخوان هایش بزرگه

خوشگل هم هست

بنظرتون کدوم خوبه

بنظرم ۱۳ ساله مناسب تره😐

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

الان فرقی نداشتن این دوتا

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️