2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 61 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید خانم ها نظرتون در مورد پسری که تو مجازی ندیده و نشناخته یهو میاد میگه من می دونم شما دختر خوب ...

میخاد ازاین راه راضیت کنه باهاش دوست شی، خودم تجربشو داشتم   شماحماقت نکن

خودتو بزار جای یه پسر چطورممکنه ندیده نشناخته باقصدازدواج وارد رابطه شه؟

بعدببین هیچ پسری به قصد ازدواج نمیاد دوست شه همشون اوایل ک میان دوست میشن قصدشون ی دوستی موقتیه ولی ممکنه بعداز چندماه آشنایی که بیشتر شناختتون خوشش بیاد و پیشنهاد ازدواج بده.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

نه جون سنتی ازدواج و با عقل میری جلو بگو نه 

اول باید کار پیدا کنه 

چون ببین الان کار پیدا نکنه بعد از عقد خیالش راحت میشه ک زنشو گرفت هم عقدت طولانی میشه هم این کار پیدا کن نیست 

مگه ازدواج خوک هاست؟! آدمیم خیر سرمون

حالا چه ادم چه غیر ادم  ،، واقعیت تلخ هس ، خودتون همه قبول دارید فقط میخواد ادم با شخصیت خودتون نشون بدید ،، همین

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 

باید ببینی جنم داره؟!

در آینده کاری دست پا کنه؟! 

یکی همینجا تاپیک زده بود خواستگارم بعد اینکه جواب نه بهش دادم رفته دنبال کار و 3 تا ماشین سنگین خریده وضع مالیش عوض شده و ...

زندگی خودته باید تصمیم بگیری

آه گویی ز دخمه ی دل من روح شبگرد مه گذر کرده ...🌱درخواست دوستی هیچ کس قبول نمی کنم. 🚫

نه باوا ناراحت نشو بخاطر اون نگفتم چون خیلی حرفای جالبی میزنی و همشونم حقن به خاطر اون گفتم

زیاد در رابطه ازدواج مطالعه و فعالیت داشتم بعد دوتا هم داداش و کلی دوست دارم

متاهل و عاشق زندگی و پسرم 
آخه من همه ازدواج های فامیل درجه یک رو میبینم همشون از روی عشق بوده بخاطر همین تعجب کردم حالا نسبتت ...

نمیشه یک نسخه رو برا همه پیچید و فرهنگ ادما باهم فرق میکنه