2777
2789
عنوان

حرف شوهرم از یادم نمیره چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 27 پست
وااا چه تکرارم کرده باز نکرده بگه هیچی  !!!!  من میگفتم خودت خفه شو و سرسنگین میشدم&nbs ...

دقیقا با اینکه اول متوجه نشدم ولی نگفت نه  و انکارم نکرد اینبار واضح تو صورتم بهم گفت 

پول داشت استرس بگیره باید بهم این حرف رو بزنه بی دلیل من میدونستم نبره دکتر خونه رو کثیف میکنه بچم چ ...

درکت میکنم هم بچه مریضه هم شوهرت دلتو شکونده ولی اعصاب خودتو عیدی خورد نکن فقط یه مدت طولانی باهاش خیلی رسمی باش که جرات نکنه هر جور بخواد رفتار کنه من شوهرم از خونه میره بیرون تازه شروع میکنم خندیدن ون نیدونم توی روش بخندم پرو میشه فحاشی میکنه یا خسیس بازی و بی ادبی میکنه همیشه جلوش سنگینم خیلیم سختمه ولی مجبورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه از درد به گریه افتاده بود 

خب بیوفته

دستشویی بوده بنده خدا

کمی آرومش میکردی

آخه دستشویی بوده

🤭🤭🤭🤭

حالااینکه بچه تونه

تصورکن ماورشوهرت مریض شده باشه وتوتوی دستشویی وشوهرت همین حرف روبهت باعجله بگه

عکس العملت چطوریه؟!

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
درکت میکنم هم بچه مریضه هم شوهرت دلتو شکونده ولی اعصاب خودتو عیدی خورد نکن فقط یه مدت طولانی باهاش خ ...

من دلم نمیاد دل بشکونم اگرم بشکونم از رو عمد نیست ولی شوهرم واضح بهم بی احترامی میکنه فکر کن بچه هم از درد به خودش میپیچید بهش بدو بیراه میگفت میگفت همش مریضی ریقو تنبل خونه رو گند زدی دلم سوخت برای خودم و بچم 

خب بیوفته دستشویی بوده بنده خدا کمی آرومش میکردی آخه دستشویی بوده 🤭🤭🤭🤭 حالااینکه بچه ...

مادر شوهرم چه ربطی به بچم داره من جای همسرم دستشویی بودم و همسرم میگفت شاید هول میکردم ولی بهش بد و بیراه نمیگفتم 

مثلا چی رو انجام ندم و اصلاح کنم 

چیزی که باعث شده شوهرتون همچین عکس العملی نشون بده مثله چیزهایی که دوستان اشاره کردن ،شاید باید صبر میکردین کارشو انجام میداده بعد مطرح میکردین ،،و اینکه شاید با لحن تند و استرس وار یا با صدای بلند موضوع و بیان کردین 

من دلم نمیاد دل بشکونم اگرم بشکونم از رو عمد نیست ولی شوهرم واضح بهم بی احترامی میکنه فکر کن بچه هم ...

من بابام و داییم مثل شوهرت بودن ولی اونا اعتیاد داشتن بابام تریاکی بود اینطوری بود داییمم صنعتی

امان از وقتی دل بشکنه 😔 اونایی که میگن چون تو دستشویی بوده این حرفو زده میتونست بعدا بگه هیچی ولش کن یا بگه عصبی بودم یه چیزی گفتم ... این مرد مشخصه که به تحقیر کردن عادت کرده . شما سعی کن به جای تمرکز رو حرفاش سعی کنی دنیا رو برای خودت و بچت قشنگ کنی مثلا وقتایی که نیست به خودت برسی برقصی ورزش کنی ... نشخوار فکری انسان رو خیلی زود پیر میکنه پس به خودت بگو به درک اون یه آدم بی فهمه و من نباید بزارم حتی یه دقیقه از عمرم برای حرفای یه ادم بی ارزش خراب بشه  اینو بنویس و هر وقت غصه اومد تو دلت سریع مشغول یه کار شاد بشو 

امان از وقتی دل بشکنه 😔 اونایی که میگن چون تو دستشویی بوده این حرفو زده میتونست بعدا بگه هیچی ولش ک ...

ممنونم که درکم کردی ممنونم که راهنمایی درست کردی خیلی ممنونم 🌹🙏

2790
2778
2791
2779
2792