دیشب خونه مادرشوهرم دعوت بودیم پسر یهو حالش بد شد دیگه نتونست چیزی بخوره و دل درد شدید گرفت اومدیم خونه نبات هر چی برای دل درد بود دادیم خوب نشد دیگه از درد به خودش داشت میپیچید شوهرم سرویس بهداشتی بود رفتم دم در سرویس گفتم بیا بیرون شبچه درد داره ببرش درمانگاه تو سرویس دیدم بد و بیراه گفت بهم درست متوجه نشدم اومد بیرون بچه رو دکتر برد و اومد خونه جو آروم شد گفتم فهمیدم بهم بد و بیراه گفتی گفت آره گفتم( بد صدا خفه شو )خیلی بغضی شدم از این حرف هر کاری میکنم یادم نمیره حرفش رو هیچ عدر خواهی هم نکرد شما بودید چیکار میکردید
پول داشت استرس بگیره باید بهم این حرف رو بزنه بی دلیل من میدونستم نبره دکتر خونه رو کثیف میکنه بچم چ ...
درکت میکنم هم بچه مریضه هم شوهرت دلتو شکونده ولی اعصاب خودتو عیدی خورد نکن فقط یه مدت طولانی باهاش خیلی رسمی باش که جرات نکنه هر جور بخواد رفتار کنه من شوهرم از خونه میره بیرون تازه شروع میکنم خندیدن ون نیدونم توی روش بخندم پرو میشه فحاشی میکنه یا خسیس بازی و بی ادبی میکنه همیشه جلوش سنگینم خیلیم سختمه ولی مجبورم
درکت میکنم هم بچه مریضه هم شوهرت دلتو شکونده ولی اعصاب خودتو عیدی خورد نکن فقط یه مدت طولانی باهاش خ ...
من دلم نمیاد دل بشکونم اگرم بشکونم از رو عمد نیست ولی شوهرم واضح بهم بی احترامی میکنه فکر کن بچه هم از درد به خودش میپیچید بهش بدو بیراه میگفت میگفت همش مریضی ریقو تنبل خونه رو گند زدی دلم سوخت برای خودم و بچم
چیزی که باعث شده شوهرتون همچین عکس العملی نشون بده مثله چیزهایی که دوستان اشاره کردن ،شاید باید صبر میکردین کارشو انجام میداده بعد مطرح میکردین ،،و اینکه شاید با لحن تند و استرس وار یا با صدای بلند موضوع و بیان کردین
امان از وقتی دل بشکنه 😔 اونایی که میگن چون تو دستشویی بوده این حرفو زده میتونست بعدا بگه هیچی ولش کن یا بگه عصبی بودم یه چیزی گفتم ... این مرد مشخصه که به تحقیر کردن عادت کرده . شما سعی کن به جای تمرکز رو حرفاش سعی کنی دنیا رو برای خودت و بچت قشنگ کنی مثلا وقتایی که نیست به خودت برسی برقصی ورزش کنی ... نشخوار فکری انسان رو خیلی زود پیر میکنه پس به خودت بگو به درک اون یه آدم بی فهمه و من نباید بزارم حتی یه دقیقه از عمرم برای حرفای یه ادم بی ارزش خراب بشه اینو بنویس و هر وقت غصه اومد تو دلت سریع مشغول یه کار شاد بشو