2777
2789
عنوان

طلاق در عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 41 پست
خواهرم جدا شده البته پزسکم هست.... ولی بعد ۴ سال هبچ خواستگاری.....نداشته. زیبا ، سر کار، اروم و مهر ...

خوب هرکسی جرات نمیکنه به پزشک نزدیک بشه چونکه می دونه ردش میکنه

بدون دلیل ولم کرد و رفت😭😭

دورت بگردم ناراحت نباش اصلا برا همچین آدمی...

نبود ی سری آدما قشنگ تر از بودنشونه

اتفاقا خوب شد ک تو زندگیت نیس همچین آدمی 

همه چیز رو ب فا.ل نیک بگیر و بدون ک نشونه مهر خدا بهته...

ایشالا بهترینا سهمت

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من آدمهای متفاوتی رد دیدم

بعضی ها دیدم بعدش دوباره ازدواج کردن و خوشبختن

بعضی دیدم مجردی رو انتخاب کردن اما یاد گرفتن قوی باشن و مستقل کلی کار میکنن عوضش کلی هم سفر میرن

بعضی هم دیدم با اینکه سالها گذشته نخواستن قوی باشن مدام خانواده رو اذیت میکنن انگار بقیع مقصر جدایی اونها.....

بستگی به خودت داره بخوای چطور پیش بره

نمیگم سخت نیست قطعا دوره ای سخته اما زندگی متاهلی اشتباه سخت تره

خوب هرکسی جرات نمیکنه به پزشک نزدیک بشه چونکه می دونه ردش میکنه

ولی اینطور نیست میخواد ازدواج کنه با یه ادم درست

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
دورت بگردم ناراحت نباش اصلا برا همچین آدمی... نبود ی سری آدما قشنگ تر از بودنشونه اتفاقا خوب شد ک ...

یهو گفت نمیخامت

ما باهم خیلی خوب بودیم اما نمیدونم حکمت چیشد و همه چیز دست ب دست هم داد و طلاق گرفتیم.من خیلی برای زندگیم جنگیدم اما انگار خدا نمیخاست

من قوی تر از اونی ام ک تصور میکنی♥️🌹
اره کاش منم   ادم چقدر اشتباه میکنه صبر میکنه که درست بشه  چه درست شدنی اخه باید جدا شد فق ...

مطمئنم چند سال دگ هم میگم کاش همون چند سال پیش جدا شده بودم... نمیدونم منتظر چه معجزه ای هستم

مطمئنم چند سال دگ هم میگم کاش همون چند سال پیش جدا شده بودم... نمیدونم منتظر چه معجزه ای هستم

ذات بد هیچوقت عوض نمیشه  کاش همون اولش ادم عقلش درست کار میکرد

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
بدون دلیل ولم کرد و رفت😭😭

از من به تو نصیحت ۹۰ درصد اونهایی که تو عقد میخواستن طلاق بگیرن اما ترسیدن بعد از عروسی دیدن چه خاک تو سرشون ریختن اگه طرفت درس بشو نیس حالا هیجی نشده تو عقد ولت کرده رفته بخدا زخم زبان نمی زنم همین حالت تو دوستی برام پیش اومد کاش همون دوسال اول باهاش کات میکردم ۹ سال باهاس ادامه نمی دادم اونیکه یکبار رفته راه رفتن رو بلده باز ببین خانواده ات چی میگن