2777
2789
برای تغییر باید رو خودت کار کنی  تو نمیتونی اطرافیانتو عوض کنی ولی خودتو چرا  ، خواهش می ...

درست میگی عزیزم خواهرمم بهم میگه تو هر چی میکشی از دلت یکم سرد باش میگم باشه ولی بازکم میارم پیش دلم باید رو خودم بیشتر کار کنم حرفتون کاملا درسته

این بیکارم هست اینقدر خودش و خانواده اش پررو هستن

ازه والا ۷ماهه بیکار مادرشوهرم میگه بهش نگو برو سر کار بچم میره تو فکر سکته میکنه گفتم مگر فکر فقط برا اون منم تو فکر میرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازه والا ۷ماهه بیکار مادرشوهرم میگه بهش نگو برو سر کار بچم میره تو فکر سکته میکنه گفتم مگر فکر فقط ب ...

بببخشید دخترا از همه معذرت میخوام 

ولی اجازه بدین یه فحش ریز بدم 

بخدا نمیتونم تحمل کنم 

ر.... دهنت مادرشوهر آشغال و کثافتت 

مَثَل طبل توخالی...  اگه آدم حسابی و کاری بودن که اینهمه بی شخصیتی نمیکردن

ازم طلبکارم هستن حالا شبی که داییش گفته بود نرو دنبالش من رفته بودم با خواهرم سفارش یه مشتری رو اماده کنیم

اونقد خودتو کم گرفتی، کم شدی براشون 

واقعا راست میگی ولی الان خیلی رفتارم تغییر کرده باهاشون از اخلاق برادرشوهرم خوشم میاد به زنش بی احترامی کردن الان ۴ساله قیدشون زده تو مراسم باباشم نیومد گفت مامان من نادون چرا به زن من بی احترامی کرد انگار به خود من بی احترامی کرده ولی شوهر من دقیقا مخالف دادشش از بس زیر کتش گذاشتن که تو مثل داداشت بی غیرت نیستی

ببخش عزیزم 😅 بخدا اعصابم خراب شد  خیلی لجنه مادر شوهرت  حرفی پیدا نمیکنم در مقام رذالت ...

جاریم زایمان کرد زنگ زد به برادرشوهرم که چرا مارو خبر نکردی برا زایمان زنت مگر بچت حرومزاده بوده الان ۴ساله قیدشون زده

جاریم زایمان کرد زنگ زد به برادرشوهرم که چرا مارو خبر نکردی برا زایمان زنت مگر بچت حرومزاده بوده الا ...

یاخدا واقعا خیلی کثافته 

مگه آدم به نوش حرومی میگه 

ازش انتظار نداشته باش عزیزم 

اون به خون خودش و پسرش  اینطوری میگه به تو که عروسی که دیگه هیچ 

فقط نفس میکشم بخدا دلم گرفته خیلی زندگی نکردم

با کی زندگیی می کنی؟

منم‌...

امشب بهم میگه کمتر خرج کن...

ماکارونی درست کردن بی گوشت و سویا فقط با رب و پیاز

هر دوماه یه وعده گوشت میخوریم...

دیشب قبل سال تحویل خیلی اذیتم کرد