2777
2789
عنوان

خیامت جنسیییی...توروخداا بیایینننن😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 32 پست
جدا نشو چون مثل پیاز له شده میمونی و هرکی از راه برسه عین دستمال توالت پرتت میکنه تو سوراخ دسشویی

این چه طرز حرف زدنه ؟؟؟خودت خجالت نکشیدی اینارو تایپ کردی 

اسم خودتون هم گذاشتید زن ؟؟

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا نشو چون مثل پیاز له شده میمونی و هرکی از راه برسه عین دستمال توالت پرتت میکنه تو سوراخ دسشویی

گلم چرا شرایط خودتو و خصوصیاتتو بهش نسبت میدی !

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

عجب!!

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه

بنظرم شما باید روی اعتماد بنفس و عزت نفست کار بکنی چون همه ی آدما یه سری اخلاقیات بدیا یه سری نقص هایی دارن که برای بهتر شدنش باید تلاش بکنن اولیت اولتون این باشه خودتونو دوست داشته باشید و روی این موضوع کاربکنید

تاحالا کسی بهت گفته احمق؟

اگه زنی که مثال زشتی درمورد هم جنس خودت زدی 

اگه هم مردی حاشا به غیرتت

ازآن خودت باش ک ارزنده ترینی...دوستان تاپیک اموزشی سیاست زنونه نظم اراستگی بود منوهم صدا کنید..
حق با شماس اما حقیقت زندگی همینه همین امروز بی احترامی بدی بمن شد عصابمو خورد کرد مادرشوهرم 

خب بازم دلیل نمیشه با کسی که دلش شکسته اینطوری صحبت کنی

انشالله که دلت اروم بشه

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔

ببین اسی جان مردا کلی نگرن اصلا نقصای جزیی بدن تورو نمیبینه بعدشم ما آدمیم حوریه ک نیستیم همه ی بدنا نقص داره 

خیانتشم بخاطر زشتی تو نیست 

این مدل آدما ی کمبودی تو ناخودآگاهشون دارن 

بیخود نزن تو سر خودت

ی فرم مشاوره هم اینجا پر کن :سایت استاد محمد شجاعی

یاامام رضا من همون دلشکسته ی پشت پنجره فولادم 

نگا اسی چرا راحت میخوای از خیانت بگذری؟

خیانته باباااااا الکی که نیس

به نظرم هر چه سریع تر این ادمو از زندگیت حذف کن برو دنبال یه کاری واسه خودت پول در بیار پولاتو جمع کن و...

شاید طول بکشه مثلا 1 سالی که زندگیت درست بشه ولی بهتر از اینه که با این ادم بمونی و همه ی عمرت رو هدر بدی

لطفا فکر کننننن

الکی تصمیم نگیر

در ضمن اعتماد به نفس داشته باش

من مغرور نیستم، فقط نیازی نمیبینم خودمو به آدم های بی ارزش ثابت کنم😌 در حدی نمیبینمتون که بخواین مانع خنده هام بشین😉🌹