2777
2789
عنوان

کیا خونه ن،؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست
ما هم خواب موندیم امسال ماه رمضون افتاده دید و بازدیدها مونده بعد افطار انگاری عید نیس.

حدود بیست سال پیش یا کمتر هم ماه رمضون تو عید بود ولی همه حال و هوای عید داشتن .به نظرم داستان چیز دیگست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حدود بیست سال پیش یا کمتر هم ماه رمضون تو عید بود ولی همه حال و هوای عید داشتن .به نظرم داستان چیز د ...

به نظرم یکم چند سال کرونا عیدو کمرنگ کرد الان هم تا چند سال دیگه ماه رمضون.البت مشکلاتت اقتصادی و....به کنار

کاربری دست دونفر
شوهرم شیفته از صبح دخترم گوش درد شده الآنم تب کرد گناه همش مریضه🥲یعنی گند زده شد به عیدم

ای وای چقد سخته درکت میکنم دخترمنم همش گوش درد،خودم دارو گرفتم ازداروهایی که دکترش همیشه میده.چندوقتشه؟

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ما هر سال خونه ایم برام تازگی نداره🤭 ولی دلگیره، آدم فکر میکنه باید یه کاری کنه 

اره درسته حالا هیچ فرقی باروزای دیگه نمیکنه اما تنها موندن هم دلگیره

من ی راه خیلی دور برا کار اومدیم جایی نیست بری مهمونی🙄ولی خودمو بی حال نگرفتم چون منبع انرژی خونه ...

چخوب همیشه تندرست باشی

به نظرم یکم چند سال کرونا عیدو کمرنگ کرد الان هم تا چند سال دیگه ماه رمضون.البت مشکلاتت اقتصادی و... ...

آره به نظرم کرونا ضربه کاری رو زد حالا حالا ها مونده تاثیراتش .البته گرونی که وانفساست .جدای اون فرهنگ چشم و هم چشمی و مصرف گرایی تیشه به ریشه آداب و رسوم قشنگمون زده .از فقیر بگیر تا غنی همه تو فاز رقابتن آخه کی تو این حال لذت میبره .تکنولوژی و شبکه های اجتماعی هر روز آدمها رو دورتر کرده هر کی تو خونش با گوشی سرگرمه .خلاصه که به فنا رفتیم