2777
2789
عنوان

من روزه میگیرم ولی شوهرم نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3934 بازدید | 106 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکارم نزدیکی کردن در ماه رمضان چه حکمی دارد؟ پاسخ :نزديکي در حال روزه حرام است 

سوالتون کلی بوده اونم قطعا سرچ کردید. نپرسیدید اگر همسر روزه دار نباشد و اصرار به رابطه داشته باشد و احتمال عمل حرام در صورت امتناع زن وجود داشته باشه تکلیف چیست

شما بلد نیستید‌؟ جایی ک شبهه و نظر زیاد باشه مراجعه ب مرجع بهتربن راهه

ی سری چیزا نیاز به مرجع تقلید ندارن چون حکم خدا واضحه.مراجع تقلید هم ادم هستن من سعی میکنم از قران استفاده کنم مگر در موردی که واقعا مشکلی باشه اینجا حکم واضحه و دستور واضحه نظر مراجع تقلید هم یکسانه

بحث رابطه اصلا حق الناس نیست که هی میگین رضایت همسر واجبه و.... بحث تعارض هست مسلمان وظیفه اش ماه رمضان روزه بگیره مگر موارد استثناء روزه حکم واجب خداست و تحت هر شرایطی وقتی حکم ظاهر و آشکار با موارد دیگه در تعارض باشه حکم خدا رو باید انجام داد و در روایت هم داریم که فرزند تا زمانی باید تابع پدر و مادر باشه که حرف اونا خلاف حرف خدا نباشه با الغاء خصوصیت این حکم به رابطه ی زن و شوهر هم تعمیم پیدا می کنه

سوالتون کلی بوده اونم قطعا سرچ کردید. نپرسیدید اگر همسر روزه دار نباشد و اصرار به رابطه داشته باشد و ...

درمورد بعضی از واجبات نظر همسر و این چرتا لازم نیست درضمن مردا مگه حیوونن نتونن خودشونو کنترل کنن ول کن بابا 😐😶اونی که خیانتکاره خیانتشو میکنه ربطی به  چندساعت دیر و زود نداره

سوالتون کلی بوده اونم قطعا سرچ کردید. نپرسیدید اگر همسر روزه دار نباشد و اصرار به رابطه داشته باشد و ...

تکلیف مشخصه حرامه . حرام خدا هم حلال نمیشه تا جایی که میدونم😂یکم از موضعتون پایین بیاین شاید واقعا دارید اشتباه میکنید خانم پزشک 

وات د فاز 

چی میزنی؟

حرام حرامممممممممم 

صب کنه تا شب ،گناه ؟؟اتفاقا اگه خانم وادار کنه که روزش رو بشکونه حق الناس انجام ندادن واجب دینی خانم هم به گردن، آقا میوفته 

مگه شما بخوای تبصره براش بزنی 

نمیدونم والا کدوم پیامبری 

این مرد ۲۰ و خورده ای سال مجرد بوده یعتی توی همی آیت سالا گناه میکرده ؟ اگه مسلمون نیس که هیچی

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

پس مشکل از همسرشونه  وقتی یه زن اینجوری راجب همجنساش نظر میده برام غیر قابل هضمه  بگذریم ...

همینننن انقد بدم میاد 

رو هوا میگن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا