2777
2789
عنوان

یکتا ناصر🥺🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2732 بازدید | 63 پست
شوهرش دخترشو برده نیاورده تو پیجش هست میگه بچمو دزدیده نمیگه کجاست 

ای وای اخه چرا حتما مشکلی داشتن 😩😩😩

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای وای اخه چرا حتما مشکلی داشتن 😩😩😩

جدا شدن دوساله

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
اینجا که دیگه اینستاگرام نیست بگیم دنبال فالوری دنبال ویوو هستید  همون متن اول بگید دیگه چیشده ...

آره

من اول گفتم شاید کسی مرده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

اون کلا ۷ سال ازدواج کرد ،چه جوری ده سال کتک خورد🤦🏻‍♀️

شاید از دوران نامزدی یا عقد یا دوستی منظورش بود یا. کلا رند کرد حرفشو چرا باید دروغ بگه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊
اینم هنرمندان مملکت ما  بابا شما الگو هستین

دست خودش بوده مگه، مگه خودش ب شوهرش گفته دخترمو ببر؟ یا میدونسته شوهرش اشغاله😒😩

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

شایدم شیوه جدید فالورگیری

من مددکارم خیلی بدتر از اونو دیدم که زنا واسه بچه هاشون زمینو چنگ میزدن و تهشم میشدن آدم بده مادریکه ول میکنه میره بده مادریکه میمونه و التماس میکنه بچشو بهش بدن بده اصلا کلا زن اینجا عامل تمام مشکلاته هووووف 

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
غرق پولم باشه وقتی زندگیش خوب نباشه چه فایده میگه سالها زیر دستش کتک خوردم و بخاطر بچم ساکت شدم و ت ...

اگه همچین افراد به اصطلاح معروف پشت مردم بودن ما هم تو روزای سخت براشون دلسوزی میکردیم

امیدوارم مشکلش حل بشه و به بچش برسه

من مددکارم خیلی بدتر از اونو دیدم که زنا واسه بچه هاشون زمینو چنگ میزدن و تهشم میشدن آدم بده مادریکه ...

درسته 

منظورمن گریه زاریای بازیگراس 

که اونم تو پیجش گذاشته:/

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم و الان درسم تموم شده وشاغلم 😁

آره من اول گفتم شاید کسی مرده

خب اسم برده قلب سیاهم گذاشته یعنی کسی مُرده دیگه 

دلم ریخت گفتم یکتا ناصر فوت شده وارد تاپیک شدم اولشو خوندم گفتم دور از جون بچه ش فوت شده تپش قلب گرفتم

بعصیا دنبال التماسن پنج نفر بهشون التماس کو کو بذار بذار چیشده چیشده کنه تا لب باز کنن

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر...شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی !