2777
2789
عنوان

روزم باطله ایا؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اکثرا حس میکنم یه چیزی تو گلوم گیر کرده واقعا اعصاب خورد کنه😑 وقتی این حالت بهم دست میده قفسه ...

خیلی حس مسخره ایه 

من که میشینم گریه میکنم انقد که داروهای مختلف خونگی و شیمیایی مصرف میکنم و نتیجه نمیگیرم

تو خوردن زیاده روی نکن هرچی معده سبک باشه بهتره حد تعادل خوبه

اگه هم چیزی داخل دهانت شد و قورت دادی باطله اگه به محض اینکه ریختی بیرون مطمئن شدی چیزی از گلوت پایین نرفته نه باطل نیست و حتما برای معده ات دکتر برو 

هزاران بار دکتر رفتم انتی بیوتیک دادن گفتن عفونت کرده گلوت یعنی از معده باشه خوب شدنیه؟؟ واقعا اسی ...

معده خوب بشه ۸۰درصد مشکلات گلو و ریه و معده و روده حل میشه.لوزه و سنگ لوزه هم بخاطر معده بدتر میشه غلط پشت گلو و اینا.کمار سحری بخور سعی کن  درمان کنی

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
آخه ارادی نیست اصلا ته حلقمه نه جوریه که بگم دهنمه تف کنم نه انقد پایینه که خیالم راحت شه بابت روز ...

منم دچار شک میشم گاهی اینجوری

مثلا سرما خورده بودم گلوم خلط داشت حس میکردم روزه ام باطل میشه

ولی حساس نشو هر وقت تو دهنت حس نکردی بیخیال شو

تو خوردن زیاده روی نکن هرچی معده سبک باشه بهتره حد تعادل خوبه اگه هم چیزی داخل دهانت شد و قورت دادی ...

اتفاقا زیاده روی نمیکنم و رژیمم🥲ولی چشم چون چندین نفر گفتن ممکنه از معده باشه میرم

راستی شوهر من مشکل معده داشت اولا که پرتقال و مرکبات و ترشی و غذاهای چرب و سنگین را حذف کرد و نکته طلایی دکتر گفت همیشه فقط دو سوم معده ات را پر کن و یک سومش خالی باشه چون دریچه مری ات شله و اگر معده پر باشه برمیگرده بالا.

صد تا دارو بخوری اینو رعایت نکنید فایده نداره