2777
2789

والله منم هم گشنمه و هم دستشویی دارم ولی چون همسرم در اتاق رو از پشت بسته و خودش هم تو سالن خوابیده ! منم مجبورم تحمل کنم تا سحری!! بچه ها شلوغی می‌کردند و نمی خوابیدند اینم در رو از پشت بست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشو پاشو تنبل برو دوتا پیازی پنیری خیاری بردار بیار بزنیم قده هم بخوریم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

نمیدونم والا بگرد ببین تو یخچال چی هس برا منم بیار😁😂😂😂

میوه و دلستر و تخم مرغ خام، وسیله صبحانه، 

بنظرم بریم شکلات و  و نخود کشمش بخوریم، اجیلا جاشون محفوظه

میوه و دلستر و تخم مرغ خام، وسیله صبحانه،  بنظرم بریم شکلات و  و نخود کشمش بخوریم، اجیلا ...

ما شکلات شیرینیامون تو اون یکی خونس هوا هم تاریکه و همه جا ترسناک نمیتونم دسترسی داشته باشم🥹🥹

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥
 والله منم هم گشنمه و هم دستشویی دارم ولی چون همسرم در اتاق رو از پشت بسته و خودش هم تو سالن خو ...

پس فک کردید من میرم الان یچیزی میخورم😂😂نه اشتباه فک کردید امشبو گشنگی میکشم تا چندساعت دیگه

چه جوری برم! اتاق از پشت قفله! همسرم رو هم چند بار صدا زدم خوابیده!! پسر هم نیستم راحت تو یه ب ...

همون دیگه زنگ بزن به گوشیش بیدار بشه ..

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥