2777
2789
عنوان

کراش سمی من

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 46 پست
آخر باید این کارو کنم 🤣

حالا نونش چی هست؟

زیر بربری قبول نکن

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

عجب آشغالیه🤣

بازیشه ...

واقعا هم با دختری نیست ...یعنی میدونم چه جوریه 

ما قبلش در ارتباط بودیم با هم ،فکر میکرد از اون دخترام که با همه هستم 😑یه کم زود صمیمی میشدم 🤦🏻‍♀️کلا منو اشتباه شناخته 

بالاخره بهم گفت از کجا آب میخوره ماجرا ...در واقع منم گند های بسیاری زده بودم ...

و توضیح دادم براش ...راستش چندین باری هست از امتحانش سر بلند بیرون اومدم 😂الانم مطمئنم بازی جدید راه انداخته ببینه واقعا بهش علاقه مندم یا یه دوست داشتن الکیه ،چون اعتقاد داره خیلی چیزا مسخره بازیه ...

باشه قبول تو خط قرمز داری ولی چرا با من اینقدر لوسی و ... 😂

حالا ظاهرش اینقدر معقوله 😑مامانم میگفت چقدر پسر خوبیه ،نمیدونه همین پسر خوبه داره با اعصابم بازی میکنه و مسخره بازی در میاره 🙃ولی در کل پسر محترمیه جدا از این مسائل 

بار اولمونه 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لواش حالا از شانس عنم ما فقد سنگگ میخوریم 🤣

ای بابا🫤

واسه همسایه هاتون نون بگیر😂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

حالا بعضی وقتا که میرم بگیرم انقد خلوته سریع میام خونه 🤣 بعضی وقتام که اصن خودش نیست

شانس نداری کلا عزیزم،باید وایسی تو صف که قشنگ یه نیم ساعتی چش و چال همدیگرو دربیارید

وای 🥲 ولی خدایی ازش خوشم میاد اونم مشخصه خوشش اومده😂😑

پس به میمنت و مبارکی🙂🎉

وای یاد دوران راهنمایی خودم افتادم منم عاشق نونوای محلمون شدم فکر کنم یه ۱۵ سالی ازم بزرگتر بود بلوچم بود البته اول اون هعی نگاه میکرد منم بچه بودم عاشقش شدم وای خوب شد منو ندزدید😆

وای یاد دوران راهنمایی خودم افتادم منم عاشق نونوای محلمون شدم فکر کنم یه ۱۵ سالی ازم بزرگتر بود بلوچ ...

الان اون همش زیر چشمی نگام می‌کنه 

حتی امروزم خیلی پیگیر من بود:)))