2777
2789
عنوان

در مورد دین .

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 21 پست
موافقم که ما ادما اصلا کامل نیستیم . مخصوصا خودم  امیدوارم سال اینده ادم بهتری باشم 🙏

حتما میتونی عزیزم فقد نذار شیطان ب دلت راه پیدا کنه من ۱۵سال نمازامو گاه وقتی میخوندم الان ۲ساله قضا نشده باتموم مشکلاتی ک دارم نمیزارم از پا بیفتم و نمازمو ترک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از پیامبر پرسیدن کدام یک از امتت برای تو گرامی تر هستن فرمودند امت اخر الزمان چون به حدی دینداری سخت ...

🩷🙏ممنون بابت اطلاعاتتون

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
قربونت برم همچنین دعام کن    

همچنین عزیزم 

شماهم منو دعا کن 🩷

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
آمین این یادت باشه دین ما کامل ولی اطلاعات ما کامل نیست میتونی کتاب های اسلامی که واقعا معتبر باشه ب ...

اگه شما میدونین ممنون میشم معرفی کنین

اگه شما میدونین ممنون میشم معرفی کنین

اگه اهل قضاوت ووو نیستی ‌.الان فرصت خوبیه تفسیر قرآن از شبکه توحید رو نگاه کنی ..و کتاب صحیح احادیث اهل سنت که کاملا و از نظر تمام مذاهب تایید شده هستند بخونی .. 

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..