2777
2789
عنوان

#یادگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 20 پست
این سال همون سالیه که سال ها منتظرش بودم...  کاش به خواستم برسم

امیدوارم تو سال ۴۰۳ به خواستت برسی عزیزم🥰

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فدات شم مرسی🧡🧡🧡

خدانکنه قشنگم😍🤍

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A          

بتونم درآمدی از مژه بدست بیارم، تئاتر رو درست اجرا کنم، نمراتم تو دانشگاه خوب بشه، بتونم هفت ترمه تموم کنم دیگه، حالم خوب باشه ، آرامش داشته باشم، سال ۱۴۰۲ با تمام خوبی و بدی هوایی که داشت کلی درس بهم داد، من امسال تونستم معنی واقعی صبر و توکل رو بفهمم و چه خوب که این اتفاقا افتاد

میشه واسه هدفم دعا کنید مرسی 💙
بتونم درآمدی از مژه بدست بیارم، تئاتر رو درست اجرا کنم، نمراتم تو دانشگاه خوب بشه، بتونم هفت ترمه تم ...

امیدوارم امسال به تمام اهدافت برسی😍😍😍

2790
2778
2791
2779
2792