2777
2789
😂😂😑 والا... خیلی دلم میخواد هفتدسین خوشگل بچینم استوری کنم 😅🤕

آخ گفتی هرسال میگم سالی دیگه ببینم چیکار کنم همه انگشت به دهن بمونن😎ولی خب متاسفانه همیشه خودم انگشت به دهن میمونم🤣

کاربری خانومم👩🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدم عکس گذاشتی؟

یه تاپیک دیگه بود فکر کردم اونه پست گذاشتم🤪🤣🤣🤣خیلی خیلی ساده با کمترین هزینه پول نداشتم زیاد خدایی 😂😂😍

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

😂😂😂

گذاشتم😍🤣

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

گذاشتم😍🤣

خوبه قشنگ شده 

چند تا کاسه ی سفید دارم دورش طلایی 

چند تا کاسه ی سنتی دارم روش ترمه و طرح داره دیگ 

هف سین رو تو اونا بزارم خوبه ؟  🤕

یا تو کدومشون بزارم یا یه فکر دیگه بکنم ؟

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

خوبه قشنگ شده  چند تا کاسه ی سفید دارم دورش طلایی  چند تا کاسه ی سنتی دارم روش ترمه و طر ...

این کاسه سفید ک میگی حس میکنم قشنگ باشه سنتی جالب نیست البته سلیقه ای هست من اصلا دوست ندارم بچین ببین تو کدوم شیک میشه نمیتونی هزینه کنی بخری؟ من اصلا نتونستم بخرم🤣

این کاسه سفید ک میگی حس میکنم قشنگ باشه سنتی جالب نیست البته سلیقه ای هست من اصلا دوست ندارم بچین بب ...

والا اصلا حال و حوصله ی خرید نیس کلا خیابونا انقد شلوغه که نگم 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

والا اصلا حال و حوصله ی خرید نیس کلا خیابونا انقد شلوغه که نگم 

اره چند روزه تو خیابونیم همش توی بارون ولی لذت بخشهههه تنبلی نکن دختر پاشو برو بخر🤪🤪🤪