2777
2789

اونا اردبیلن . ویروس جدید هم اونجا خیلی زیاد شده . خونواده اش هم پر بچه مدرسه ای هست .میگن ویروسش خیلی بده تب و بدن درد داره برای بچه ها خیلی سختتره . یکی از اقواممون هم دو هفته ست درگیرن بیمارستان بستری شدن. الان شوهرم میگه بریم من میگم نمیام چون بچه ام ۱۰ ماهشه میترسم .خونواده اش هم خیلی اهل رفت و امد عید هستن . جمعیتشونم خیلی زیاده .اونم قبول نکرد گفت پس منم نمیرم. حالا خونواده اش فکر میکنن من نمیزارم پسرشون بره با اینکه هر بار میگم برو میگه نه با هم بریم 🙁

اینم بگم من با خونواده اش تقریبا ارتباطمو قطع کردم فقط در حد همون عید دیدنی یا مناسبتها میرفتم در حد یه سلام و خدافظی هم باهاشون هم کلام میشدم نه بیشتر . فقط بخاطر مشکلاتی که با من داشتن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید بیشتر به نظرم داری بهانه میاری که نری

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

من خودم هر وقت میخواستم برم دیدن خونواده ام تنها میرفتم به شوهرم اصرار نمیکردم باهام بیاد. ولی اون همش اصرار داره منم برم.من نرم اون نمیره . اخرین بار ۵ ماهه پیش رفته بود . خونواده اش هم منو مقصر میدونن چون ب گوشم رسیده پشت سرم دارن میگن .  

اگ بدون تو نمیره خب جفتتون نرید بزا هر فکری میخوان بکنن 

حتی اگ شوهرت بره تو نری بازم حرف پشت سرت هس پس بیخیال بزا هرکاری شوهرت دلش خواس انجام بده

و اینکه اره ویروسه خیلی بده

یعنی ویروس فقط توی خانواده شوهره؟

اگه شوهرت بهت بگه من نمیام خونه خانواده‌ات، چه حسی داری؟ خب اونم الان همینه

بعد به این فکر نمیکنی که اگه شوهرت بره مریض بشه برمیگرده شما هم مریض میشین، فقط اگه خودت بری مریضی هست؟

ببخشید بیشتر به نظرم داری بهانه میاری که نری

شاید . اخه دوس ندارم واقعا برم .ولی ۹۰ درصد از ترس همون ویروس و بیماری نمیرم چون جمعیتشون خیلی زیاده . بچه مدرسه ای هم زیاد دارن 

یعنی ویروس فقط توی خانواده شوهره؟ اگه شوهرت بهت بگه من نمیام خونه خانواده‌ات، چه حسی داری؟ خب اونم ...

منم قرار نیس برم . فقط خونه خواهر کوچیکم که شهر خودمونه سر میزنم . چون اونام الان درگیر شدن هفته پیش بیمارستان بودن دیگه نمیرم پیششون