2777
2789
عنوان

آموزش هک

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 26 پست
چونکه

قانع کننده نبود

چرا باید بیای اینارو یاد بدی

چرا باید انقد ساده باشه ک هرسطحی یاد بگیره

چرا باید رایگان باشه؟

مگ همینجوری کشکیه 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قانع کننده نبود چرا باید بیای اینارو یاد بدی چرا باید انقد ساده باشه ک هرسطحی یاد بگیره چرا باید ...

قانعت میکنم عزیزم جواب سوال اول معلمی رو دوس دارم جواب سوال دوم من کجا گفتم سادس؟؟؟ سوال بعدیتم اینکه ساده نیست وقت زیاده من که نگفتم یه ساعته یاد میدم وقت فراوان است

مچ گیر
قانعت میکنم عزیزم جواب سوال اول معلمی رو دوس دارم جواب سوال دوم من کجا گفتم سادس؟؟؟ سوال بعدیتم اینک ...

زحمتی ک ما توی شیش سال میکشیم رو چجوری ب کسی ک نوع تفکرشو نداره میخوای بدی؟

معلمی؟خب هر دوره ای ی سری مشخصات داره همینجوری الکی ک نمیشه وقتی هزینه ای نباشه مسئولیتی هم نیست

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
زحمتی ک ما توی شیش سال میکشیم رو چجوری ب کسی ک نوع تفکرشو نداره میخوای بدی؟ معلمی؟خب هر دوره ای ی س ...

بیخیال زیاد حساس نشو یه دوره تست نفوذ با رات هس کارسخت و زیاد بدی نیس

مچ گیر
یه وقت مارو هک نکنی😲😲😲

بیا و خوبی کن آخه ببخشید فایده هک کردن تو چیه چرا باید وقت ارزشمندم رو بزارم تورو هک کنم چی داری اخه که من بخام هک کنم باید هک یه منفعتی داشته باشه منفعت هک کردن تو چیه؟؟

مچ گیر