2777
2789
ماهم نداریم بخریم حتی پول لباسم نداریم 😔مامانم یه تومن داد باید لباس بخرم برا خودم و دخترام 

عزیزم ما همه همین شدیم تو این وضع اقتصادی، بنظرم بری از ارزون ترین جاها ک کیفیت خوبی هم دارن خرید کنی خیلی بهتره، مثل انلاین شاپای معتبر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت چی پس

بهم گفت یه تومن بدم بذار رو یه تومن مامانت لباس بخرید گفتم واسه خودت بخر یکساله هیچی نخریدی

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
پس بخر سال اول آدم تو چشمه اگه میدونی همه میان خونتون مهمونی پس بخر کمی بخر ولی داشته باشی حرف در نی ...

میتونی تخمه سفید و پسته و بادام زمینی از هر کدوم کمی بخری با هم قاطی کنی 

عزیزم ما همه همین شدیم تو این وضع اقتصادی، بنظرم بری از ارزون ترین جاها ک کیفیت خوبی هم دارن خرید کن ...

شهرمون وحشتناک گرون و بیکیفیته جنسا ،الان دیگه نمی تونم سفارش بدم دیره 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
شهرمون وحشتناک گرون و بیکیفیته جنسا ،الان دیگه نمی تونم سفارش بدم دیره 

شهر اطراف اگه بتونی بری خیلی خوب میشه، تو کوچه پس کوچه ها یه مغازه هایی پیدا میکنی که باورت نمیشه قیمتاشونو

آنقدر گرونیه آدم نمیتونه چیزی بخره

بله عزیزم گرونی برای همه هست منم دو ساله نمیخرم وقتی مهمونی برا عید میاد خونم خودم کیک خونگی میپزم به همراه دو نوع شکلات و تخمه آفتاب گردون و دونع شکلات 

البته من چن ساله ازدواج کردم 

ولی شما که تازه عروسی بهتون پیشنهاد میکنم برا سال اول که شده کمی آجیل بخرید بیشترش هم تخمه سفید باشه  

شهر اطراف اگه بتونی بری خیلی خوب میشه، تو کوچه پس کوچه ها یه مغازه هایی پیدا میکنی که باورت نمیشه قی ...

یه آدم پایه باس پیداکنم بگرده بام همه جارو شوهرم ک مستقیم میبرتم دم گرون ترین و بدترین مغازه میگه بخر حوصلم نیس بگردم 

یه آدم پایه باس پیداکنم بگرده بام همه جارو شوهرم ک مستقیم میبرتم دم گرون ترین و بدترین مغازه میگه بخ ...

خرید رفتن حوصله و صبر زیادی میخواد، مردای ایرانی که کلا بیحوصله و اعصابشو ندارن