نزدیک ۳۹ هفته ام میخوام تو خونه دردام شروع بشه بعد برم بیمارستان..خیلی خسته شدم بشدت کمردرد گرفتم واقعا نمیتونم تحمل کنم راه رفتن هم سخت شده برام بگید چه کنم درد زایمان بگیرم؟ چی بخورم؟
تنها ماده ی گیاهی که بهم اجازه داد بخورم تخم شوید بود زعفران و زرشک و…. رو محکم گفت اصلا نخور ولی رابطه عمیق بدون جلوگیری رو تاکید زیاد داشت چون باعث نرم شدن دهانه رحم و شروع انقباضات میشه
۳ روز بعدش هم دردم شروع شد
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بیمارستان خصوصی میرم عزیزم دکترم گفته هرتایمی باشه میاد اما نمیخوام آمپول فشار بزنن میخوام تو خونه د ...
خب پس حتما پیاده روی برو.حتما از پله استفاده کن،رو من که خیلی جواب داد،تا حدی که زایمان زود رس گرفتم،چون خونمون پله داشت زیاد استفاده میکردم،پیاده رویمم تقریبا زود شروع کردم،یهو نصف شب کیسه ابم خودش داره شد
من ۳۷ هفته یهویی دردام شروع شد ولی خب فعالیت زیاد دارم پله هم خونم پله داره همش بالا پایین میرم..وزن بچمم ۲۷۰۰ بود ریز بود.پنج روزم بخاطر افت اکسیژن بستری شد الان خدارو شکر خوبه
من ۳۷ هفته یهویی دردام شروع شد ولی خب فعالیت زیاد دارم پله هم خونم پله داره همش بالا پایین میرم..وزن ...
خداروشکر عزیزم من بچم ۳۷ هفته ۳ کیلو بود الان حتما ۳۲۰۰ شده حقیقتش ناراحتم نمیخواستم بیشتر از سه کیلو بدنیا بیاد نمیدونم عجیبم یا چی ولی بچه درشت دوست ندارم 🥲🥲