2777
2789

معتاد به هروئین دو سال پیش دستش دیدم، قول داد نمیکنه ولی پارسال موقعی که فهمیدم واقعا درگیرش کرده و شدیدا وابسته شده بچه دوممو حامله بودم،  از کار دولتی که داشت بیرونش کردن ۱۰ بار خونگی ترک کرد چند روزه رفت سراغش پدر من در اومد با شکم گنده بدنشو ماساژ میدادم کمکش میکردم ترک کنه   از نظر روحی داغونم داغون ،پاک که بود رفت تو یه شرکت کار گرفت  الان تو همون  شرکت کار میکنه ولی دوباره مصرف میکنه   ،کنگره بردمش ۵ ماهه ولی فایده نداره مدام گریز میزنه  ،یه بچه پسر ۵ ساله و یه دختر ۷ ماهه دارم ،برای اقدام به طلاق از معتادباید چه طور اقدام کنم که اذیت نشم بتونم تو دادگاه رای بیارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانومی،من مشکل شمارو دارمشوهرمعتادی که دیرفهمیدم میشه بگی چیکارکردی بازندگیت؟شوهرمن به شدت بدا ...

سلام،خدا روشکر داره میره کنگره ۶۰ و الان نزدیک به رهاییش هست 

شما هم برید  خیلی جای خوبیه اگر راه درمانی باشه برای اعتیاد تو کنگره هست

سلام عزیزم.میشه منو راهنمایی کنید.شوهرمنم ۲ساله هرویین مصرف میکنه و۶ماهه کنگره میره ومدام گریز میزنه ودرست سفرنمیکنه هروزم‌میگه خودم سفرمو درستش میکنم واخرش رها میشم ولی نه شربت و مرتب میخوره نه مواد و کنار میزاره.خیلی ناامیدم ازش ،ولی جلساتشومرتب میره و سی دی هاشم مینویسه ..تجربه شماچیه شوهرشما تاچندماه گریز میزد چطور شد کنارگزاشت؟بعضی وقتامیگم به راهنماش بگم نمیدونم چکارکنم غیرازحرص خوردن 

🌹
سلام،خدا روشکر داره میره کنگره ۶۰ و الان نزدیک به رهاییش هست شما هم برید خیلی جای خوبیه اگر راه درم ...

سلام عزیزم خوبین

خداروشکر همسرتون رها شدن ؟

همسر منم اعتیاد داره چند بارم تو کنگره سفرش رو خراب کرده نمیدونم الان چیکار کنم 

خدا رو شکر الان حدود ۳ ماهه رها شده،فقط برید کنگره و ادامه بدین حرف راهنماتونو گوش کنید ،ان شاالله د ...

خداروشکر ک رها شدن 

مسافرمن چند بار سفرشو خراب کرده الانم مصرف میکنه متاسفانه