2777
2789

بیا اینجا که سوال دارم ازت🧎🏻‍♀️

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال بپرس ببینم حسم چطوره درست میگم همینطوری 

من به اون میرسم✨

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
میشنوم

میشه بگی آینده ام چطوره ؟ 

امسال تقریبا چ رتبه ای میارم ؟ 

و اینکه به نظرت با شوگر ازدواج میکنم ؟ خودم فکر میکنم ارع دیگه نمیدونم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
اسمت؟  کمی مشخصات ظاهری و اخلاقی؟

ام نغمه

باحالم مهربون

😐😂والا ظاهر که قدم بلنده موهامم فر 

میسه به من بگی رابطه من و محمد چرا اینجوری شده؟ کی خوب میشه؟ اصلا خوب میشه؟ به ارامش میرسیم؟ اسمم لع ...

انگار یه چیزی داخل تو یا خونوادتت اذیتش میکنه

اگه بتونه باهاش کنار بیاد که اوکیه

ولی انگار کنار نمیاد و بعدا پشیمون میشه

میشنوم

امسال میشه یا نمیشه؟

هله نومید نباشی که تورا یار براند ؛ گرت امروز براند نه که فردات بخواند؟                                                             در اگر برتو ببندد نرو و صبر کن آنجا ؛ که پس صبر ، تورا او به سر صدر نشاند🕊                                                                     و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها ؛ ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند 🦋