2777
2789
عنوان

آجیل خریدین😊

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینجوری اون خانواده های فامیل که نمیزارن اذیت نمیشن همون میوه و شیرینی وچایی کافیه مگه ادم چقدر میتو ...

دقیقا بخدا صفایی که سادگی داره هیچی نداره من دلم میخواد یخونه زندگی ساده ومرتب به سبک قدیم داشته باشم فرش لاکی ورادیوگوشه خونه وی حیاط برای دلخوشی بچه هام بااینکه آپارتمان لوکس دارم دلم ی خونه ویلایی ساده میخواد

منم فقط ۲ کیلو برا خودمون گرفتم جلو‌مهمون نمیارم کبیو ۵۳۰ خریدم

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

دقیقا بخدا صفایی که سادگی داره هیچی نداره من دلم میخواد یخونه زندگی ساده ومرتب به سبک قدیم داشته باش ...

خدایی بعد افطار میوه شیرینی شکلات چایی کافی نیست ؟ چرا هم خودمونو اذیت کنیم هج اونایی که سختشونه تجملاتی رفتار کنن همکارم میگه اجیل میخریم فقط جلوی اونایی که وضشون خوبه و جلومون اجیل میزارن اجیل میزاریم خب یوقخ اون بنده خدا که اجیل نمیزاره بشنوه فلانی رفت خونه فلانی اجیل اورد دلش میشکنه بعد میگن ایرانیا مهربانن والا‌مهربون تو ایران کمه حقیقتا که شرف داشته باشه اخرش همه زیر خاکیم مرگ پارتی بازی سرش نمیشه 

خدایی بعد افطار میوه شیرینی شکلات چایی کافی نیست ؟ چرا هم خودمونو اذیت کنیم هج اونایی که سختشونه تجم ...

دقیقا منم قبول دارم حرفات وعزیزم حالا من که دورم بیشترم خانواده همسرم میان که آجیل نمیزارن مشکلی نیس باهاشون ولی خانواده خودم میذارن آجیل بی بروبرگرد آدم نزاره خجالت میکشه من آب میشم ولی دلم نمیخوادبزارم کلا حذف کنم چی میشه 

دقیقا منم قبول دارم حرفات وعزیزم حالا من که دورم بیشترم خانواده همسرم میان که آجیل نمیزارن مشکلی نیس ...

ما بخدا کلا نمیزاریم بخدا این افکار تو ذهن خودته وگرنه کسی برای اجیل ادمو بخواد میخوام نخواد بره پی کارش 

ما بخدا کلا نمیزاریم بخدا این افکار تو ذهن خودته وگرنه کسی برای اجیل ادمو بخواد میخوام نخواد بره پی ...

اصلا توقع ندارن خانواده ام ومنم توان خریدشودارم عزیزم بخدا خسیسم نیستم ازجان ودل به مهمون میرسم ولی کلا دلم میخواد ساده زندگی کنیم من دوفصل مدام رفت وامددارم مهمانام چن روز میمونن اون خیلی هزینه بردارترهست برام