2777
2789
عنوان

یک هفته بعد از فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 51979 بازدید | 43 پست
اوه یعنی هنوز دو هفته باید صبر کنم تا بیان بالا؟😭 میان واقعا بنظرت؟ والا جربه ولی خوب رنگ‌گرفته بو ...

اره عزیزم من خودمم 2سال پیش انجام دادم هیچکی متوجه نمیشه ک فیبروز هست ولی واسه من همچنان کمرنگ نبود انگار همون اولش 

بعد 14 روز رنگا میاد بالا نگران نباش اما ترمیم حتما برو 

سعی کن زیاد آب داغ و حرارت نخوره به صورتت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم من خودمم 2سال پیش انجام دادم هیچکی متوجه نمیشه ک فیبروز هست ولی واسه من همچنان کمرنگ نبود ...

آره خیلی حواسم بهشون هست ولی الان ترسیدم

ان‌شاءالله همینطور که میگی باشه

من نانوبروز کردم پوست منم چربه امروز روز چهارم بود حمام رفتم چندتا تکش ریخت اصلا زیرش رنگ نداشت نمیدونم درست میشه نه,?

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
آره خیلی حواسم بهشون هست ولی الان ترسیدم ان‌شاءالله همینطور که میگی باشه

نگران نباش اوکی میشه 

اما خیلی گرون گرفته من انجام دادم 2سال پیش 1تومن با این شیراز هم هستیم اما بهترین جا رفتم دوستم هم بود 

نگران نباش اوکی میشه  اما خیلی گرون گرفته من انجام دادم 2سال پیش 1تومن با این شیراز هم هستیم ا ...

خب ۲ سال پیش میگی 

معلومه گرونتر میشه

من بندرعباسم 

اینجا همه چی قیمت خون پدرشونه

فک نکنم دیگه رنگ بگیره 

من پارسال یبار انجام دادم. اینجوری شد ارایشگره الکی میگفت هنوز صبر کن رنگ بالا میاد چند ماه صبر کردم رنگی ندیدم  موادش اصل نبود رفتم جایی دیگه همون هفته اول ک زخما ریخت قشنگ رنگه پر رنگ معلوم بود تقریبا یکسالی میشه هنوزم نیاز ب شارژ ندارم  باید موادش اصل باشه