بچها دیروز دوتا جوجه رنگی خریدم یکیش از اول بیخال بود انردز هم حالشون خوب بود اما الان همون حالش بده و بذدور راه نیره خیلی غذا خوردهه چاق شده میترسم بمیره جیکار کنم تا خالش بهتر شه؟؟؟؟
ولی اگ میخواید نمیرن ، جاشون گرم باشه ، کنار بخاری مثلا ، تو کارتک بزارید و یه محفظه ک هوا رد و بدل شه
ما پارسال ۶ تا خریدیم ، هر ۶ تا بزرگ شدن و مرغ شدن
البته برای ما هرسال بزرگ میشن
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
گذاشتم کنار بهاری قشنگ خوابیدن ولی خیلی چاق شده یکیش شما بهسون چی میدادین بخورن؟؟ مغازه دار به من گ ...
ازون دونه خیییلی ریز شده ها ، دونه ذرت بزرگ خفشون میکنه ، برنج پخته هم میدادم ، خیار میدادم
کنار بخاری خوبه ، بعضی وقتا یه هوا ازادم ببرشون
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
یه سوال دارم کلا بچه جوجه ها اینطورین که وقتی زیاد میخون زیر گرونشون باد میکنه یا مال من اینجوریه؟ ا ...
زیاد نده بخورن ، زیاد بخورن باد میکنه و خفه میشن ، من وقتی اینجور میشدن بهشون ماست میدادم و مینداختمشون تو خونه ک بدو بدو کنن ک هضم بشه خفه نشن🤣🤣🤦♀️
بسوزه پدر تجربههههه ، ینی الان یگی بیاد تایپیکت میگه منو و شما دور از جون دیونه ابم🤣
منم همش میدوه دنبالم منم میگم اصافه وزن دارا🤣🤣 اگه یشه راه هایی که مثلا زود ننیرن و اینا کا شما ا ...
من بالا ۲۰ تارو بزرگکردم و نمیردن
توی جای گرم ، بعد ظهرا میبردم مث خانم بهشون افتاد میدادم ، بعد خیار و دونه ریز ریز مسدادن ، ماست میدادم ، و جای گرمم و تنها نباشن