2777
2789
وقتی همیشه سرکار باشن خوشحالی داره ولی مثل شوهر من که دبیر هست و فقط ۳ روز در هفته میره سرکار ، تابس ...

بابای منم بخاد تو خونه باشه از همه چی ایراد میگیره واقعا اعصابشو ندارم..کارمنده

هیچ چیز دائمی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوشحال میشم ولی کارش طوریه که خیلی اوقات نیست  فکر کن باردار باشی و شوهرت روز عید تا فردا ...

همسر منم از صب تا شب نیست منم باردار بودم تا۱۰شب تنها بودم ولی اونام بخاطرما دارن تلاش میکنن نینیت بیاد دیگه وقت سر خاروندنم نداری

همسر منم از صب تا شب نیست منم باردار بودم تا۱۰شب تنها بودم ولی اونام بخاطرما دارن تلاش میکنن نینیت ب ...

میرم خونه مامانم ولی دلم میخواست شوهرم کنارم بود اون روز رو

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
فقط رو به tvمیشینه گوشی بدست بعد خوابش میبره. حوصله ام سر میره..کلا تو خونه ام ولی وقتی همسرم خونه ...

مام تا قبل بچه همش بیرون بودیم یا تو خونم فیلم میدیدیم خیلی خوب بود الان ولی نمی‌دونم بازم با بچه خوش میگذره یانه ولی بازم چون پیشمه دوست دارم🥲