شوهرم با کل خونوادش قطع رابطه س . هیچ دوستیم نداره . بخاطر همین صبح تا شب چسب منه . هنوزم عقدیم . خواهرم از شهرستان اومده خونمون همش دعوا دارم . شوهرم همش میگه من تنهام من تنهام .میخوام ۲ تایی با خواهرم بریم بازار میگه منم میام . هرجا میخوایم بریم میگه منم بیاد . شوهر خواهرمم ی ادم عنیه ک مشکل روانی داره خیلی غیرتیه بدش میاد شوهر من بیاد باهامون . یا بیاد خونمون .. خود شوهر خواهررمم خواهرمو میزاره خونه مامانم و میره . الان مث سگ گیر کردم بین اینا واقعا عیدها میشه زهر مار من . از اینور شوهرم غر میزنه منو تنها میزاری خونوادت مهمه برات از اینور نمیتونم بیارمش خونه مامانم از دست شوهر خواهرم ک دعوا نکنه با خواهرم
شوهر خواهرم شهرستانه . اینجا نیس خواهرمو میزاره و میره . بر عکس شوهر من ک حتی ۱ دقیقه م منو رها نمیک ...
چقد لوسه شوهرت سرکار نمیره مگه؟
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
اخه بخدا منم خسته شدم شوهرم خیلی میچسبه ب من . خیلی . مثلا صبح تا شب با منه حتی اولا منو برده بود تو شرکتش دیگه داشتم دیوونه میشدم از دستش معنی دلتنگی رو یادم رفته دیگه انقد جلو چشممه .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
میرم پیشش مثلا ی روز کاملو رفتم پیشش روز بعد ک خواستم برگردم ی دعوایی راه انداخت ک نگم فقط
خوب زودتر عروسی بگیرید
شوهرم ۵ و ۶ سال خارج کشور زندگی کردع و کلا ۲ ساله برگشته بخاطر همین اصلا سرد شده با خونوادش و رابطه خوبیم کلا با هم ندارن . خودش میگه اینا خیلی از من کندن و بردن
خودش شرکت دارع هروقت عشقش بگشه میره هر وقت نکشه نمیره. حتی ی مدت ک من گفتم دگ سر کار نمیام چون تو شرکتش کار میکنم .. فک کنم ۱ ماه شرکت نرفت و نشست ور دل من 😐
خواهرت مگه بچه شماست هرچی میشه میگه منم میام اگه به گردشه با مادرتون بره یا یکبار باشما ...
شوهرم میگه منم میام نه خواهرم .. مثلا دوسداریم خواهرانه بریم بچرخیم بگیم بخندم شوهرم همش خودشو مینداره وسط میگه منم میام . یعنی اینطور بگم من دیگه یادم رفته تنهایی با مادر و خواهر بودنم یعنی چی انقد ک این وسط ماس
شوهرم ۵ و ۶ سال خارج کشور زندگی کردع و کلا ۲ ساله برگشته بخاطر همین اصلا سرد شده با خونوادش و ...
اقا اگ کندن و بردن ک از زرنگی اونا بوده شوهرت چرا خودشو، ببخشیدا موش میکنه خب بره اونجا ناهار شام بخوره و بپاشه حتی اگه حقشم پس نگرفت اینجوری حالش بهتر میشه بگو زرنگ باش یکم مقتدر باش بد نیس
وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن به اونها فرصت زیستن بده ✅
عروسیمون ۳ ماه دیگه س . کلا ب بحث عروسیم کاری ندارم . مشکلم اینه شوهرم زیادی ب من میچسبه خفه م کرده بخدا . اصلا معنی دلتنگ شدن یادم رفته . انگار ضعف تنهایی داره .چون خودش ب خونوادش علاقه ای ندارع فک میکنه منم باید اونطور باشم