2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این پسر چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 22 پست
 برخلاف کل پسرایی که دیدم گفت اصلا دنبال رابطه جنسی لینا نیستم خیالت راحت من خودتو دوس دارم اصل ...

درسته ولی اعتماد نکن منظورم اینه زیادم رو این حرفش حساب باز نکن   قطعا اگ اهلش بود ک نمیومد همون اول بگه اره من اهلشم و برام مهمه وفلان بالاخره باید یه تفاوت از خودش با هم جنساش رو بهت بگ تو فک کنی خاصه و با بقیه فرق میکنه واست 

کاربری دست دو نفر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم ؟ دلیلش؟

از ی سری از اخلاقاش خوشم نیومد هر چی میشد ب شوخی میگفت زن میارم سر تو این ی چیز شرعیه   منم چند بار تذکر دادم  که خوشم نمیاد از این شوخیا   اخر مجبور شدم  مثل خودش رفتار کنم  گفتم منم  میرم سر تو دوس پسر میگیرم تازه ۱۰۰ تا مهرمم میزارم اجرا  کل اموالم ازت میگیرم طلاهام که میفته برام  بعد پاشو زن بگیر. بهش بر خورد  مگه من چی گفتم  خب چند بار تذکر دادم از این شوخیا نکن  منم گفتم منم باهاش از این شوخیا کنم ببینم حس خودش چیه  اقا بهش بر خورد 

وای چرا تو بهم زدی ؟ 😂

پسر  با اون قیافش دم ب دیقه میگه چون تو مهریه مینوسی برا من منم میتونم. ۴ تا زن بگیرم  چند بار بهش تذکر دادم بدم میاد از این شوخیا نکن  هی تکرار کرد منم گفتم تو برو زن بگیر منم دوس پسر میگیرم تازه زتای متاهل خاطرخواهشون بیشتره  مهریمم که میشه ۳ میلیارد ازت میگیرم   طلاهارم میگیرم. نصف اموالتم میگیرم  بعد زن بگیر روانی بهش بر خورد خب  خودت شوخی کردی منم  شوخی کردم   قهر کرد منم دیگه بهش پیام ندادم