2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دعاکن برام اینقدر گریه کردم دیشب تاحالا

گریه نکن گلم ایشالا سالم میمونه و چیزیش نمیشه گفتم ک بسپرش به خدا😔ایشالا خودش نگهدارش میشه .. منم از وقتی جواب ازمایشمو گرفتم روزو شب کارم گریس خدا بخیر کنه بارداریمونو😔

🖤دخترم🖤
فردابایدبره پیش دکتر عفونی پس فردا پیش دکتر خودم ببینم مگه چه🥲🥲😓😓😓داغون شدم اصلا

منفی فکر نکن اصلاااا خدا بزرگه 🩷 از کی گرفتی ؟ جای شلوغ میری حتما ماسک بزن یکم بیشتر مراقب باش گلم

🖤دخترم🖤
منفی فکر نکن اصلاااا خدا بزرگه 🩷 از کی گرفتی ؟ جای شلوغ میری حتما ماسک بزن یکم بیشتر مراقب باش گلم

چندروزع بدن در داشتم فک میکردم سرماخوردم دیشب گردنم یادکرد چنتادونه آبکی زده بود بیرون رفتم دکتر گفتن آبله هست.

زنگ دکتر خودمم زدم گف خط به😓😓

🙏🙏🥲🥲توچرادیگه

من همش از خدا میخام دخترمو برگردونه میگم خودشه ک برگشته 😔 باورت میشه اصلا نتونسم خوشحال شم برای بارداریم حالم تعریفی نداره .. دخترمو بعد ۵ ۶ سال با ای وی اف باردار شده بودم چقدر شیرین بود .. ولی الان بعد دوماه جواب گرفتم نتونسم خوشحال باشم داغ دخترم هنوزم ک هنوزه میسوزونه جیگرمو😔

🖤دخترم🖤
چندروزع بدن در داشتم فک میکردم سرماخوردم دیشب گردنم یادکرد چنتادونه آبکی زده بود بیرون رفتم دکتر گفت ...

عزیزم قسمت هرچی باشه همون میشه بخاطر همین میگم فقط بسپر ب خدا .. خودش داده خودشم مراقبشه 

🖤دخترم🖤
من همش از خدا میخام دخترمو برگردونه میگم خودشه ک برگشته 😔 باورت میشه اصلا نتونسم خوشحال شم برای بار ...

😓😓😓 ناراحت نباش عزیزم ایشالله تموم این غم هاجبران میشه.ماهم خدایی داربم

سلام عزیزم مرسی توخوبی آره خداروشکر دارم خوب میشم. دورت بگردم همچنین خودت و وروجک .درچه حالی

خداروشکر گلم🤲😘 منم یکم پیش لک قهوه ایی دیدم استراحت مطلق شدم🥲 زنگ زدم امپول و شیافمو دکتر اضافه کرد ..دعام کن عزیزم

🖤دخترم🖤