2777
2789

یجا خوندم نوشته بود ضدافتابو باید همیشهه بزنید حتی وقتایی که تو خونه اید

الان بزنم؟ یا نزنم؟ 

۱۶ سالمم هست 

من نمیدونم چی خوبه چی بد همینجوری شانسی دارم زندگیمو ادامه میدم :/

ضد افتاب همیشه لازمه ولی اگه اخر شب نشوری جوش زیر پوستی میاره پس اگه حس شستن رو داری بزن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ پوستت روشنه زینک اکساید بزن اگه نه ضد افتاب بی رنگ بزن برو بیرون

پوستم روشن هست

اخه امروز بیرون نمیرم اصلا 

ولی یه جا نوشته بود حتی وقتایی که تو خونه هستید هم باید بزنید ضدافتاب رو

ضد افتاب همیشه لازمه ولی اگه اخر شب نشوری جوش زیر پوستی میاره پس اگه حس شستن رو داری بزن

اخه امروز تو خونما 

تو خونه هم لازمه بزنم؟

پوستم روشن هست اخه امروز بیرون نمیرم اصلا  ولی یه جا نوشته بود حتی وقتایی که تو خونه هستید هم ...

نه یه روتین روزانتو برو کافیه 

اینجام تا در حد توان به سوالات شما جواب بدم / مشاور تحصیلی👩🏻‍🎓
بله حتما بزن اتفاقا تو هوای ابری آفتاب هس ولی مستقیم نیس بیشتر آدم اذیته من که هم عینک میزنم هم ضد ...

تو خونه هم لازمه بزنم؟

اخه امروز تو خونما  تو خونه هم لازمه بزنم؟

گفتم که، جزو روتین پوستی حساب میشه ولی دلبخواهیه 

اگه حسشو داری شب از اول بشوری یبار دیگه روتین انجام بدی بزن اگه نه که نزن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

گفتم که، جزو روتین پوستی حساب میشه ولی دلبخواهیه  اگه حسشو داری شب از اول بشوری یبار دیگه روتی ...

الان ضدافتاب بزنم بهتره یا نزنم؟ 

شبا قبل خواب حتما صورتمو با ژل میشورم اون ک جزو روتینمه

وای نه تو خونه ضدافتاب واسه چیته بزار پوستت نفس بکشه پوستتو انقد حساس نکن هنوز سنی نداری  رفتی بیرون بزن ولی تو خونه هیچی نزن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
الان ضدافتاب بزنم بهتره یا نزنم؟  شبا قبل خواب حتما صورتمو با ژل میشورم اون ک جزو روتینمه

پس بزن بنظرم. روتین کره ای ها اخرش ضد افتاب داره حتی تو خونه. هر دو ساعت یبار هم صورتتو سطحی اب بزن. اگه خشک شد باز ضد افتاب بزن

وای نه تو خونه ضدافتاب واسه چیته بزار پوستت نفس بکشه پوستتو انقد حساس نکن هنوز سنی نداری  رفتی ...

درسته عزیزم . فقط بیرون رفتنی میزنم