2777
2789
چ علائمی داشتین ک تست دادین

من خارش شدید داشتم

دکتر معاینه گرد گفت قارچ و التهاب شدید داری همون روز نمونه پاپ اسمیر گرفت ، خودم گفتم میخوام تست اچ پی وی هم بدم

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏
بالای 25 سال میگن تاثیرش کمه اما بی تاثیر نیست

بله، جایی خونده بودم این مطلبو

مرسی، ممنونم

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معمولا میگن تا زیر سی سال تاثیر داره ، البته که دکترمم گفته باید بزنی من ۳۳ سالمه

بله درسته

متاسفانه  اطلاع رسانی عمومی هم اصلا مناسب نیست، خیلیا نمیدونن

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
😔😔

🙏🙏

من خارش شدید داشتم دکتر معاینه گرد گفت قارچ و التهاب شدید داری همون روز نمونه پاپ اسمیر گرفت ، خودم ...

ب احتمال زیاد بخاطر عفونت و التهاب نتیجه تستتون اینطور بوده،بعد مصرف داروهاتون مجدد تکرار کنین انشاالله مشکلی نداشته باشین

شاید از قبل واکسنشو زدی برای همین کم خطر نشون میده که ایمنی 

نه عزیزم نزده بودم ،ولی دیروز اولین دوز نه ظرفیتی رو زدم

ب احتمال زیاد بخاطر عفونت و التهاب نتیجه تستتون اینطور بوده،بعد مصرف داروهاتون مجدد تکرار کنین انشاا ...

یعنی امکانش هست مثبت کاذب باشه🥺

اره میشه فرقی نداره پرخطروکمخطر مثل هم هستن

نه عزیزم ، دکترم میگه چند نوعش باعث سرطان میشه ، مال من کم خطره و باعث سرطان نمیشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز