2777
2789
عنوان

بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 29 پست
نمی‌دونم چی بگم اینو که خوندم یاد خودم افتادم  اینقدر به خودم و خانوادم بی اهمیت بودم زمان نام ...

شوهرم کلا مدلش اینه هیچی از قبل معلوم نیس تو برنامش یهو دیدی الان تصمیم گرفت دو ساعت بعد بلیط گرفته اماده منتظره منه 

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه اگر رفتی لازم نیست پولی با خودت ببری  تو الان تمام خرجت و مسئولیتت با همسرته عزیزم مبا ...

اینجور دست خالی؟ 

بخدا موجودی کارتم 60تومنه  

میخاستم بسته بگیرم نشد 

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
شوهرم کلا مدلش اینه هیچی از قبل معلوم نیس تو برنامش یهو دیدی الان تصمیم گرفت دو ساعت بعد بلیط گرفته ...

حالا اینبار اگر دوست داری برو ولی بروز که حالتون خوب بود باهاش صحبت کن بگو خیلی یهویی تصمیم نگیر با منم مشورت کن من دوست دارم باهم تصمیم بگیریم نظرتو برای من خیلی مهمه دوست دارم نظر منم برای تو مهم باشه و این چیزا 

بگو شاید بتونی درستش کنی که یهویی نباشه

حالا اینبار اگر دوست داری برو ولی بروز که حالتون خوب بود باهاش صحبت کن بگو خیلی یهویی تصمیم نگیر با ...

اره حتما 

این کاراش همش عصبیم میکنه 

بهشم میگم میگه ادم لحظه باش تو لحظه تصمیم بگیر اینجور بیشتر حال میده😐

اینجور دست خالی؟  بخدا موجودی کارتم 60تومنه   میخاستم بسته بگیرم نشد

اره اصلا کارت با خودت نبر تو ماشین بگو وای میشه برگردیم من کارت هامو جا گذاشتم همسر جانت هم میگه کارت میخوای چیکار وقتی من هستم 😉

اره اصلا کارت با خودت نبر تو ماشین بگو وای میشه برگردیم من کارت هامو جا گذاشتم همسر جانت هم میگه کار ...

اره این خوبه چاره ای ندارم

بسته مگه  همسرت نمیزنه برات ؟!؟؟!!!

پول میزنه ب حسابم خودم میخرم پوله رو تموم کردم😐😐 بعد چون خونمون وای فای داره میگه بسته میخای چیکار منم مجبورم از پوله بردارم

اگه بگه بریم بیاریم چی😂

همینو بگو 

بدبختی مگه همین تنهاس با جاری اولین سفرمون رو میخایم بریم 😐 اون خیلی دوروه استرس اونو هم دارم