2777
2789
عنوان

فیت شدن بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 20 پست
کمرم باریکه به نسبت وزنم اندامم لاغر تره اما در کل تا رژیم رعایت نشه اون فرم رویایی به دست نمیاد😅ام ...

اووو چه سخته این فیتنس 

امیدوارم بتوتی اونی بخوای بشی 

منم خیلی دوس دارم وفتی لباس میپوشم لباسم بهم بیاد 😪

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

اووو چه سخته این فیتنس  امیدوارم بتوتی اونی بخوای بشی  منم خیلی دوس دارم وفتی لباس میپوش ...

قربانت نه بنظرم جلو شکم رو گرفتن سخته وگرنه ورزش بعد چند سال سختیش عادی میشه من لباس می پوشم عالی ولی بدون لباس سلولیت و چربی معلومه😅😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربانت نه بنظرم جلو شکم رو گرفتن سخته وگرنه ورزش بعد چند سال سختیش عادی میشه من لباس می پوشم عالی ول ...

عزیزم چربیتو فقط خودت میبینی عیبی نداره

ولی هیکل خوبتو همه از بیرون دید میزننو میگن وای چه هیکلی ای کاش من جاش بودم

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

خب اره اینم هست مخصوصا که ما خارج نیستیم با شلوارک بیایم بیرون 😂😂

اره اگه قرار بود خارج زندگی کنم هیکل مو مسخر ه میکردن