2777
2789
عنوان

منشی دکتر درست میگه بنطرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست
باشه عزیزم اشکال نداره  حتما

قربونت 🤲🌷🌷🌷🌷

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
سلام قشنگم فردا میرم سونو ان تی ولی خوب فکر نکنم جنسیت بهم بگه هر چند دوست دارم پسر باشه اما امیدوار ...

عزیزم دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا آیدیمم امضاست

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوسداری جنسیتو بدونی بیا روبیکا آیدیمم امضاست

هزینش بهم میگید ممنون 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
۵۰هزارتومن گلم

مرسی عزیز حالا همسرم بگم از اینا اگه راضی شد میگم بفرسته براتون 

2790
2778
2791
2779
2792