2777
2789
اره الناز شاکر دوست بازی کرده

الناز شاکردوست 

سروش صحت

پژمان جمشیدی.و گلاره عباسی؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره انگار غمگینه

آره؛ احتمالا مثل سریال پوست شیر

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
کدوم پرونده؟

ی جوونه بود آرمان بود چی بود! اون! 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
بله یادم اومد خیلی ناراحت کننده بود 

اره دقیقا اینام سوژه ندارند 😑

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
خب بلاخره از این جور پرونده ها خیلی فیلم ساختن  مثل طلاخون و خشم و هیاهو

آره ولی به نظرم جالب نیست 

پوست شیر ریختم رو فلش هنوزم ندیدم 😅

وااای من که دیدم؛ کلی اعصابم خورد شد؛😓

فقط بخاطر بازی شهاب حسینی نگاش میکردم؛ بس که بینظیره این بشر.😃🤭

وااای من که دیدم؛ کلی اعصابم خورد شد؛😓 فقط بخاطر بازی شهاب حسینی نگاش میکردم؛ بس که بینظیره این بش ...

من ندیدم ولی همه جا حرفش بود داستانشو بلدم قشنگ 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

من که عصابم خورد میشه میبینم 

منم نرو ببین ازینا