dokhtar_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 253 عنوان شماره ای که قبلاً زنگ میزدم الان میگه در شبکه موجود نیس کسی میدونه چرا؟ 10559 بازدید | 22 پست سلام دوستان لطفاً کمکم کنید شماره ای که قبلاً تماس میگرفتم و جواب میدادن الان هرچی زنگ میزنم میگه در شبکه موجود نیس منم جز همین شماره شماره دیگه ای ندارم ازشون لطفا کمکم کنید کسی میدونه چرا ؟ باید چیکار کنم مسئله ۲۷میلیون پوله 🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍 1402/12/27 | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
در_حال_نوشتن عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 738 یا کلا سیمکارت سوزونده یا درددسترس نیس وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══
sshabnaam عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2369 کد زده ..یه کدهایی هست ک میزنن وقتی باهاشون تماس بگیری میگه در شبکه موجود نمیباشد...اگ خیلی جدیه خب برو دادگاه
در_حال_نوشتن عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 738 و اینکه فک کنم بشه سیمکارت دستکاری کرد ک اینجوری بشه وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══
خورشید۶۷آرین عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 5970 از دسترس در اورده زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
dokhtar_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 253 شرکت بود؟؟ برا چ کاری؟ نه مشتری هس مشتری قدیمی بود رو حساب اعتمادی که داشتم اومده جنس برده حالا هرچی زنگ میزنم میگه در شبکه موجود نیس 🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
dokhtar_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 253 و اینکه فک کنم بشه سیمکارت دستکاری کرد ک اینجوری بشه خب من باید چیکار کنم حالا ؟ 🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
dokhtar_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 253 کد زده ..یه کدهایی هست ک میزنن وقتی باهاشون تماس بگیری میگه در شبکه موجود نمیباشد...اگ خیلی جدیه خب ... نمیتونم برم الان آخر سال هس میوفته واسه بعد سال 🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
آنیاanya عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4135 نه مشتری هس مشتری قدیمی بود رو حساب اعتمادی که داشتم اومده جنس برده حالا هرچی زنگ میزنم میگه در شبکه ... بد به دلت راه نده یا انتن نداره یا مشکلی برا خطش پیش اومده
در_حال_نوشتن عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 738 خب من باید چیکار کنم حالا ؟ یکی دوروز منظر باش دیدی جواب نداد شکایت کن یا آدرسی داری برو ببین چرا جواب نمیدن وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍 💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،، تووووو فقط؛ منظره ی دلخواهی════༻♥️ℒℴνℯ♥️༺═══
dokhtar_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 253 بد به دلت راه نده یا انتن نداره یا مشکلی برا خطش پیش اومده دارم سکته میکنم آخه پول کمی نیس برام 🥺 🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
dokhtar_ferferi مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 253 یکی دوروز منظر باش دیدی جواب نداد شکایت کن یا آدرسی داری برو ببین چرا جواب نمیدن شهرستان هس اینجا نیس 🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍
مادری_خسته عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2613 از دسترس خارج کرده پیام بده میره براش زندگی میکنم با قانون خودم
آنیاanya عضویت: 1398/02/09 تعداد پست: 4135 دارم سکته میکنم آخه پول کمی نیس برام 🥺 میگی مشتری قدیمی بوده ناراحت نباش مطمعنم مشکلی براش پیش اومده