2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

راسش هردو ولی چون وکالتو تو آزاد میخام بخونم ینی رشته حقوق میگن آینده نداره و سخته

منم شنیدم سخت شده زیادی . 

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
وکیل باید مرتب دور پرونده و دوندگی کارای اداری باشی من معلمی قبول دارم چون تعطیلاتش هم زیاده برای خا ...

اخه میگن دوتا پرونده بگیری نزدیک ی سال معلم حقوقته بعدشم نمیخاد یکسره سر کار باشی 

همون دوتا پرونده وای خرج ی سالت بسه

نمیشه که یکیشو باید بیشتر دوست داشته باشی . ولی من میگم وکیل .

خب ی مشکلی هست اینکه میخام توی آزاد بخونم میترسم آینده نداشته باشه

اون یکی معلمیم رشته ادبیات غرب توی دانشگا خوارزمی دولتی میخام بخونم ک باید آزمون استخدامی بدی دودلم

راسش چون حقوقو میخام توی ازاا بخونم مبترسم از ایندش  معلمیم رشته ادبیات غرب توی خوارزمی میتونم ...

تصمیم گیری واقعا سخته

ولی من دیگه عمرا برم سراغ معلمی

فقط یک سال رفتم اما اون یه سال همانا وضعف اعصابم هم همانا...

فوبیا گرفتم از معلمی

حتی امروزخواب دیدم من سرکلاسم ودارم دااااااااااااد میزنم

افیش که تموم شد

خدایا یعنی میشه که حاجتمو بدی...
خب ی مشکلی هست اینکه میخام توی آزاد بخونم میترسم آینده نداشته باشه اون یکی معلمیم رشته ادبیات غرب ت ...

خب ببین منم نظری ندارم راجب این ولی خب تو تلاشتو بکن استرس نداشته باش قطعا آینده ی خوبی داری اگه سعی و تلاشتم در کنارش داشته باشی .

yk it's fucked when the pain feel nice `