2777
2789
مثلا چقدر یه تومن الان بگیرم چن باید بپردازم شرمنده زیاد سوال میپرسم ممنونم بابت پاسخ دادنت 

ببین اگه ۱ میلیون بگیری برای استفادش باید ۱ میلیون تو حسابت باشه بعدش با استفاده از کارت خوان برداشت بزنی یا از طریق د.یجی کالا بزنی به یه کارت دیگت

وقتی وام دو میلیونیت فعال شد دیگ لازم نیست ته حسابت پولی باشه میتونی همونو برداشت بزنی

دیگه از ۲ میلیون به بعد همینطوریه

کارمزدش هم ۲۳ درصد هست واسه همه وام ها

اگه یه میلیون گرفتی باید ۱میلیون و ۷۰هزار پرداخت کنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو تو قسمت تسهیلات پشتوانه اولش ۱ تومن میده بعدش که به موقع تسویه کردی شرایط وام دو میلیونی برات فع ...

سلام عزیزم یه سوال همین ۱۰ تومنی رو یک ماهه بخوایم برگردونیم چقدر میکشن روش؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام عزیزم یه سوال همین ۱۰ تومنی رو یک ماهه بخوایم برگردونیم چقدر میکشن روش؟

سلام وام ۱۰ تومنی رو یکجا تسویه کردین؟ وام بعدی براتون فعال شد ؟؟

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

من ک راضیم هرجا گیر کردم همون روز وامو گرفتم

وام ۲میلیونیش پرداختش ۱ماهست؟؟؟

و گاهی تنهاترین تنهای این دنیا میشویم بی آنکه بدانیم دردی در دل جوانه میزند،کاش عمر شادیهایمان نیز اینچنین طولانی بود چه میشد به راستی شادی و ذوق هر لحظه مهمان دلمان میشدند؟پروردگارا تنهایمان مگذار در این دنیای گرگ صفت،همانا ما جز تو کسی را نداریم تو شادی دلهای غم دیدمان باش و رهایمان مکن.