بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم تو شهر ما شلوار 260 تومنی نیست مانتو زیر 1 تومن نیست الان خب دروغ که نمیگیم ...
عزیزم مطمعنم بگردی پیدا میکنی قیمت های مناسب تو شهر ما یه مغازه مانتو فروشی هست انصافا خیلی مانتو های شیک و خوشگل و متنوعی داره قیمت هاش از 398 ت شروع میشه اسپرت هستن 598 یه نمونه سوزن دوزی داره 698 مجلسی و... داره 1 و خورده ای مجلسی سنگ دوزی داره سال مجلسی دونه ای 150 داره یه نمونه دونه ای 78 داره خوبم هستن کفش یه جایی هست قیمت هاش کلا 400ت نهایت 500ت شلوار حتما که قرار نیست گرون بخری 500 هم هست
دقیقا من هیچ وقت دم عیدی خریدنداشتم هرچی لازم دارم اون موقع میخرم برای عید فقط مانتو خ ...
آره واقعا . چون آدم ذوقشو داره یه تیکه که بیشتر تو چشم هست و باعث میشه ادم دلش وا شه میگیره .
منظورم استارتر نیست ولی به خدا بعضیا اینقدرر واسه یه خرید عید خودشونو و خانواده شونو اذیت میکنن و ذهنشونو درگیر میکنن ادم میمونه . عیدو واسه خودشون عزا میکنن🥲
ز اختیار جهان عقدهای است در دل من ؛ که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید 💌
نه اصلا اونجوری که میگی نیست جنسش هم خیلی خوبه فروشش خیلی خیلی بالا هست همه چندتا چندتا مانتو میخرن همون جنس هایی که این قیمت میده بیرون 1 ت به بالا هست سود خیلی کم میگیره درعوض فروشش بالا هست جنس میاره یه هفته ای مغازه خالی میشه هرهفته میره خرید