2777
2789
عنوان

ژلیس ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 46 پست

باز دختر شما ۱۲ سالشه شما میزاری

من با بیست سال سن موندم چجوری از مامانم اجازه بگیرم ک منو نزنه😅

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

چیز خاصی نیست عزیزم  مثل همون لاکی عست که ما نوجوون بودیم عشق میکردیم بزنیم الان جدیدش شده ژلی ...

اها ینی رو ناخون خودمون میزنن؟ یا ناخن مصنوعی میزارن؟

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز دختر شما ۱۲ سالشه شما میزاری من با بیست سال سن موندم چجوری از مامانم اجازه بگیرم ک منو نزنه😅

بدا من دلم نیس دوست ندارم بزنم تو ذوقش بچه ایه

درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود لطفا لایک نکنید 🙏
پایه ششم? خیلی بچس بگو لاک بزنه ژلیش خوب نیست

هه همکلاسی هاش زدن بخدا منم دلم نیس دیروز رفتم ارایشگاه اصلاح کنم دیدم بخدا دختر ۴ ساله ای اومده دارن ژلیش میزنن

بدا من دلم نیس دوست ندارم بزنم تو ذوقش بچه ایه

نزن تو ذوقش گناه داره

زمان ما حالا اگرم نمیزاشتن همه ی شکل بودیم ولی الان شما نزاری اون با دیدن همکلاسی هاش و دوستاش دلش میشکنه

هه همکلاسی هاش زدن بخدا منم دلم نیس دیروز رفتم ارایشگاه اصلاح کنم دیدم بخدا دختر ۴ ساله ای اومده دار ...

یا امام حسین دست بچرو اخه؟؟؟

اینا دستشون ظریفه تروقران بهش ظلم نکن دستش زنونه میشه اخه فرنچ و ژلیش برای بچه ۱۲ ساله؟؟؟

سنش کمه برو واسش چندتا دونه لاک بخر 

ژلیش دردسر داره و علاوه بر این سن دخترت خیلی کمه 

یا امام حسین دست بچرو اخه؟؟؟ اینا دستشون ظریفه تروقران بهش ظلم نکن دستش زنونه میشه اخه فرنچ و ژلیش ...

نه نمیزنم واسش راصیش کردم

نه نمیزنم واسش راصیش کردم

ببرش لوازم ارایشی فروشی واسش لاک و عطر بگیر یکوقت فکر بد نکنه اخه شما به عنوان مادر نمیخوای بچتو ناراحت کنی و خوبیشو میخوای

چون ژلیش ناخن واقعا برای بچه ها خوب نیست 

ببرش لوازم ارایشی فروشی واسش لاک و عطر بگیر یکوقت فکر بد نکنه اخه شما به عنوان مادر نمیخوای بچتو نار ...

اره بهش گفت کلی واست لاک میخرم