2777
2789
عنوان

شوهر کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 22 پست
پس چرا مخاطبین من مال ۵سال قبل نمیان ؟؟

لامصب من یه گوشی دارم سال 94 گرفتم هنوز مخاطب های میاد که هر کاری میکنم نمیشناسمشون 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لامصب من یه گوشی دارم سال 94 گرفتم هنوز مخاطب های میاد که هر کاری میکنم نمیشناسمشون 

یه جاهایی خوبه..

من یسری شماره داشتم حذف شدن..دوست داشتم ببینم در چه حالی.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

لوله ترکید ازبس پیوست

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
از این ناراحتم چطور وقتی خیانت می کرد وجدانش اجازه داد این شماره هرزه ها رو به اسم صاحب کار ذخیره کن ...

بالاخره بیخیال آدمی جایزالخطاست انشالله به برکت این ماه که در مسیر درست قراربگیرن

الان من هنگم چرا با شوهر خیانت کار موندید؟ 

تو ساختمون روبروی ما خانم خیانت کرده بود شوهرش آبرو حیثت براش نذاشت طوری کتک زدش با آمبولانس اومدن بردنش. همسایه هاش میگفتن میخواست از پنجره پرتش کنه بیرون فراریش دادیم یا دوست خواهرم در حد یه ملاقات با عشق قدیمی بود شوهرش طلاق داد و الان باباش زندانی کرده. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی